X

MEZOTERAPIE

MEZOTERAPIE. Piele fermă, elastică și un ten radiant – cine nu vrea asta? Datorită mezoterapiei, această dorință anti-îmbătrânire ar trebui să se împlinească. Clarificăm și arătăm ce poate face cu adevărat noua metodă de ridicare.

Cine nu ar vrea să întoarcă ceasul înapoi și să lase pielea să strălucească cu frumusețe și elasticitate tinerească? Mezoterapia estetică ar trebui să facă exact acest lucru posibil. Presupusa armă miraculoasă împotriva îmbătrânirii pielii combină ingrediente anti-îmbătrânire extrem de eficiente cu acupunctura și promite să pună definitiv capăt ridurilor – fără nicio intervenție chirurgicală. DONNA Online explică modul în care funcționează metoda de tratament minim invaziv și cât de eficientă este cu adevărat în lupta împotriva ridurilor.

MEZOTERAPIE: ORIGINE ȘI DISTRIBUȚIE

Metoda de tratament medical complementar cunoscută astăzi sub numele de mezoterapie a fost dezvoltată de medicul francez în anii 1950 Michel Pistordezvoltat prin desenarea articolelor din acupunctura, Terapia neuronală, Terapia medicamentoasă și Tratament de reflexologie combinate între ele. În cercurile de specialitate, mezoterapia este denumită și o punte între naturopatie și medicina convențională. Tratamentul anti-îmbătrânire este oferit în principal în Franța, Canada și SUA, dar atrage și un interes tot mai mare pentru Germania. Principalele domenii de aplicare în estetică sunt întinerirea și regenerarea pielii, tratamentul căderii părului și lupta împotriva depunerilor de celulită și grăsimi.

CE ESTE MEZOTERAPIA?

Mezoterapia estetică este o metodă de tratament dermatologic minim invazivă, care ajută în mod ideal să netezească ridurile și să facă pielea să pară mai tânără și mai proaspătă în general. Spre deosebire de tratamentele de înfrumusețare convenționale, mezoterapia nu necesită intervenție chirurgicală și este semnificativ mai blândă decât tratamentul cu neurotoxină botox.

Tratament: Așa funcționează noul tip de ridicare

În mezoterapie, injecțiile cu medicamente convenționale homeopatice, pe bază de plante și cu doze mici sunt injectate în stratul mediu al pielii (greacă: „meso”) pe o perioadă mai lungă de timp – fie cu ajutorul celor fine, scurte Microneedles sau unul special Arma de mezoterapie (Acupunctura injectabilă). Se folosesc de obicei agenți anti-îmbătrânire de strângere a pielii, cum ar fi coenzimele, acidul hialuronic nereticulat, vitaminele, antioxidanții și aminoacizii. Amestecul de ingrediente active este asamblat individual și depinde, printre altele, de zonele cu probleme care sunt tratate cu acesta. Datorită efectului potențat și a aplicării locale, substanțele sunt diluate și injectate numai în doze mici. Injecția în sine nu provoacă nicio durere neplăcută, deoarece un amestec anestezic ușor este întotdeauna adăugat.

Mezoterapie: efectul injecțiilor

Efectul mezoterapiei se bazează pe aplicația locală vizată și efectul fizic stimulant al intepării acului, creând un depozit de piele cu ingredientele active care sunt eliberate treptat, ceea ce asigură un efect rapid și în același timp durabil. Odată ce ingredientele active au ajuns în straturile medii ale pielii, acestea stimulează regenerarea și metabolismul celulelor, îmbunătățesc circulația sângelui, alimentarea cu oxigen a țesutului conjunctiv și reținerea umezelii pielii. În plus, este stimulată regenerarea organismului de colagen și fibre elastice. După mezoterapie, pielea slabă apare semnificativ mai fermă și mai fină. Ridurile mici devin invizibile, iar pielea capătă un aspect proaspăt și în același timp natural. În plus, pielea acumulează treptat mai multă rezistență și elasticitate. Deoarece nu este necesară anestezie și ingredientele active cu doze mici sunt injectate numai în regiunile afectate, organismul nu este stresat inutil.

.

Utilizarea mezoterapiei în medicină. Mezoterapia este, de asemenea, utilizată pentru a reduce sau chiar a elimina venele de păianjen, vergeturile, cicatricile, tulburările pigmentare și petele de vârstă. Mezoterapia oferă, de asemenea, rezultate bune pentru bolile de piele, cum ar fi acneea, cuperoza, neurodermatita, psoriazisul și rozaceea. În medicina generală este utilizat pentru următoarele boli și leziuni: Dureri articulare și de spate; Probleme circulatorii și de vindecare a rănilor; Infecții cronice (ale căilor respiratorii sau ale căilor urinare)…

Sursa articol: DONNA

Cosmetic Line:
Related Post