X

Cum să slăbeşti 7 kg în câteva zile

Cum să slăbeşti 7 kg în câteva zile

Kilogramele în plus sunt, de multe ori, un chin pentru femei, o luptă care poate fi câştigată urmând un program de slăbire bine stabilit. Uneori, însă, avem doar câteva zile pentru a reuşi să slăbim, astfel încât să arătăm cât mai bine în rochia pe care o adorăm sau în pantalonii pe care abia i-am achiziţionat. Specialiştii în nutriţie ne propun diverse diete sau cure de slăbire, având la bază diverse „ingrediente minune”. Un adevărat aliat în astfel de situaţii este salata verde, uşor de găsit în această perioadă.

 

* Dieteticienii şi nutriţioniştii recomandă consumul de legume verzi, fiind bogate în fier, în stare proaspătă.

 

 7 kg în 11 zile – atât poţi slăbi urmând cura cu salată verde!

Salata verde este Săracă în calorii, dar Bogată în nutrienţi, dar săracă în calorii, salata verde este preferată de dieteticieni în curele de slăbire. Nu trebuie uitat şi că salata verde este o sursă importantă de minerale (cum este fierul) şi de vitamine (A, K sau C sunt doar câteva exemple), esenţiale pentru starea de sănătate şi de bine a organismului. De asemenea, salata verde ne ajută în detoxifierea organismului (mai ales a colonului) şi în prevenirea sau tratarea constipaţiei.

Cura de slăbire cu salată verde este structurată în trei etape.

Pentru început, vei parcurge o fază de acomodare, ce va dura 2 zile. În această perioadă, consumi, la micul dejun, jumătate de salată verde. Este simplu, fiecare frunză trebuie spălată bine, apoi le tai şi le condimentezi cu puţină zeamă de lămâie, mărar, pătrunjel şi sare. Atenţie, însă, salata se consumă simplu, fără pâine. În plus, dacă eşti iubitoare de cafea, te poţi bucura de savoarea ei, dar evitând orice îndulcitor! Hidratarea este esenţială în orice dietă, aşa că nu uita de apa plată. De preferat este să bei un pahar cu apă, imediat după trezire, înainte de micul dejun.

Următoarele 2 zile vei înlocui şi cina pe care o consumi în mod obişnuit cu o porţie de salată verde, pe care o poţi prepara la fel ca pe cea de dimineaţă.

În final, ultima etapă a curei de slăbire cu salată verde este ceva mai drastică, însă este importantă pentru detoxifiere şi eliminarea kilogramelor în plus. Cum probabil ai ghicit deja, vei înlocui, în următoarele şapte zile, fiecare masă din timpul zilei cu câte o porţie de salată verde (cu lămâie, pătrunjel şi mărar). Nu sunt însă restricţii în ceea ce priveşte cantitatea de salată verde consumată.

Regulile trebuie urmate timp de 11 zile, pentru a putea slăbi 7 kg.

 

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post