X

Cămaşa albă. Modele must have în orice garderobă

Cămaşa albă. Modele must have în orice garderobă

Sexy sau serioasă, transparentă sau opacă, simplă sau cu model, cu sau fără mâneci, oricum ar fi, cămaşa albă este o piesă vestimentară care nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărei femei. În funcţie de momentul zilei, de tipul întâlnirii (de afaceri, un interviu, plimbare ori ieşire cu prietenii) sau, de ce nu, de starea de spirit, cămaşa albă te poate scoate din anonimat, conferindu-ţi eleganţă. În plus, este atât de simplu de asortat, încât scapi de un stres!

Îţi propunem, în continuare, cinci modele de cămăşi albe, pentru momente şi ocazii diferite, care îţi vor schimba total look-ul.

 Clasicul, întotdeauna la modă

Cămaşa clasică albă este ideală pentru orice moment al zilei. Alege una cu un croi feminin, cambrată şi confecţionată dintr-un material lejer, puţin elastic şi, poate cel mai important, plăcut la atingere. De asemenea, în această perioadă, sunt indicate cele cu manşete reglabile la mâneci.

 Motive tradiţionale, în trend

Uşor de asortat, cămăşa albă cu model tradiţional îţi oferă un look romantic. O poţi purta cu jeans sau fuste lejere. Motivele tradiţionale au fost preluate de câţiva ani de cele mai cunoscute case de modă din lume, vedete importante alegându-le des în ţinuta lor.

Asimetria şi cămaşa

Noisy May ne propune o întreagă colecţie de cămăşi albe asimetrice, aceasta fiind şi una dintre principalele tendinţe impuse de marii designeri pentru sezonul cald. Este perfectă şi la birou.

Gulerul tunică

Optând pentru o cămaşă albă de tip tunică, în ţinuta ta pentru birou, te va scoate, cu siguranţă, din anonimat. Colecţia Tommy Hilfiger este o sursă bună de inspiraţie în acest sens!

Cămaşa albă casual

Modelul lejer de cămaşă albă îţi oferă un look simplu, dar elegant, în acelaşi timp. Fie alegi să o porţi la birou, fie că va fi la o plimbare cu prietenii, nu ai cum să dai greş cu o astfel de cămaşă.

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post