X

Supa de oase (sursă naturală de acid hialuronic)

Supa de oase (sursă naturală de acid hialuronic). Nu încape îndoială că supa de oase este cea mai bună prietenă a pielii tale. Bogată în glicină, arginină, glutamină, prolină, colagen, calciu, magneziu, potasiu și fosfor, îți hrănește pielea, o face mai elastică, reduce uscarea și crăparea, prevenind astfel apariția ridurilor.

Este cea mai bună sursă naturală de acid hialuronic, o moleculă hidrofilă ce se găsește în matricea extracelulară alături de colagen, elastină, apă și lipide. Toate companiile producătoare de produse cosmetice utilizează AH. E un ingredient valoros atunci când este aplicat la suprafață, dar valoarea lui este mai mare atunci când acționează din interior.

Rolul acidului hialuronic este de a asigura nivelul optim de hidratare și de a asigura vindecarea și repararea țesuturilor. 50% din totalul de acid hialuronic din corp se găsește în piele. Odată cu înaintarea în vârstă corpul produce din ce în ce mai puțin. Reducerea concentrației de AH în epidermă are ca efect uscarea, îmbătrânirea pielii, apariția ridurilor.

Supa de oase te ajută să diminuezi celulita, îmbunătățește funcționarea articulațiilor, menține sănătatea oaselor și a dinților, susține producția de glutation, antioxidantul-șef al corpului, promovează regenerarea celulară și recuperarea după efort.

Te ajută să dormi mai bine, iar somnul de calitate are o importanță uriașă pentru frumusețe. „Somnul de frumusețe” nu e doar o vorbă populară, e un concept bazat pe realitate.

Supa de oase te ajută să combați acneea (cea care nu e cauzată de fungi) și dermatitele. Datorită proprietăților ei antiinflamatorii, ajută la hrănirea și vindecarea membranei intestinului subțire, ameliorând permeabilitatea intestinală.

Continuare articol » 

Cosmetic Line:
Related Post