X

Sănătate fizică şi mentală cu 5 sporturi ieftine!

Sănătate şi frumuseţe prin sporturi ieftine

Sportul are o importanţă incontestabilă în menţinerea stări de sănătate fizică sau mentală şi în eliminarea kilogramelor în plus ori a celulitei (efect pe care nu îl poate avea nicio dietă sau cremă, oricât de bune/ scumpe/ promovate ar fi). Asta deja ştii aşa că nu voi insista asupra acestui aspect! Sfaturile medicilor, a dieteticienilor, rezultatele cercetătorilor, dar şi numeroasele săli de sport din fiecare oraş sunt argumente de luat în seamă.

Cum alegem, însă, cel mai potrivit tip de sport este o altă discuţie. Luând în calcul două criterii esenţiale – eficienţa cât mai mare şi costul cât mai scăzut – am făcut o listă cu cinci sporturi, pentru care ai putea opta.

  1. Joggingul

Din ce în ce mai popular, joggingul este perfect în lupta cu kilogramele în plus, dar şi cu inestetica celulită. 45 de minute/ zi de jogging ne oferă rapid rezultatele mult dorite. O soluţie la îndemână este şi mersul pe jos!

  1. Înotul

Pentru coapse şi gambe tonifiate, bine definite şi un abdomen perfect, înotul este una dintre cele mai bune opţiuni. Indiferent de anotimp, poate fi practicat şi, în plus, costurile sunt extrem de scăzute. Dacă ne gândim la beneficiile înotului, balanţa înclină clar în favoarea eficienţei şi în defavoarea costului.

  1. Bicicleta

Vremea s-a încălzit, ceea ce înseamnă că poţi face în fiecare zi o plimbare cu bicicleta. Pe lângă starea de bine, în scurt timp vei observa efecte şi asupra corpului tău – vei scăpa de câteva kilograme, iar musculatura se va tonifia.

  1. Rolele

Dacă nu îţi place să mergi pe bicicletă, aceleaşi efecte le vei obţine şi optând prin mersul pe role. În plus, vei avea sentimentul că ai revenit la anii adolescenţei şi vei avea ocazia de a cunoaşte persoane noi, pasionate de mersul pe role. ştiaţi că acest sport ajută la reglarea ritmului cardiac şi la îmbunătăţirea echilibrului şi reflexelor?

  1. Fitness în aer liber

Parcurile au început să fie amenajate cu locuri speciale pentru practicarea acestui sport. Vei putea face orice tip de exerciţii pentru a antrena diverse grupe de muşchi şi, în acelaşi timp, te vei putea bucura de aerul curat şi de peisajul minunat. Dacă nu te-am convins încă, trebuie să îţi mai spun că fitnessul în aer liber este gratis. Va fi cu atât mai distractiv cu cât îţi vei convinge prietenele să îl practicaţi împreună. Vă puteţi face şi un club!

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post