X

Dr. Oz: Cum să slăbeşti 15 kg în 2 săptămâni

Dr. Oz: Cum să slăbeşti 15 kg în 2 săptămâni

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din lume, care se bucură de încrederea vedetelor şi oamenilor obişnuiţi din lumea întreagă, Dr. Oz ne propune o nouă dietă. Este vorba despre un regim alimentar, ce se bazează pe eliminarea alimentelor bogate în carbohidraţi nocivi.

Dieta este una de scurtă durată, însă are efecte garantate, promite celebrul om din lumea medicală internaţională, dr. Oz. Unul dintre principiile doctorului este să evităm pe cât posibil stresul, aşa că nu insistă asupra meselor la ore fixe, a exactităţii în cantităţi sau calorii şi nici asupra impunerii unor alimente. Tot ce trebuie să faci, conform dietei, care a ajuns să fie una dintre preferatele vedetelor, este să renunţi la o serie de alimente.

 Alimentele de evitat în dieta zilnică sunt:

  1. Orice conţine zahăr: dulciuri, sosuri din comerţ, sucuri, alcool (da! şi el conţine zahăr). Aveţi grijă, asemeni cocainei, zahărul provoacă dependenţă, iar renunţarea bruscă poate avea consecinţe neplăcute, similare sevrajului – creşterea poftei de mâncare, durere de cap, tremurături, oboseală intensă şi chiar stare de leşin.
  2. Orice conţine făină de grâu: foietaj, pâine, covrigei, biscuiţi etc.
  3. Lactatele (excepţie face iaurtul grecesc!)
  4. Cafea şi orice conţine cafea sau cacao

 * Este indicat ca înainte de micul dejun să consumi un pahar cu apă caldă, amestecată cu zeama de la jumătate de lămâie. Dr. Oz mai spune că acesta are efectele maxime dacă e consumat imediat după trezire!

Cosmetic Line:
Related Post