Beauty & LifeStyle

Forma buzelor ii dezvaluie personalitatea

S-a dovedit stiintific ca fizionomia fetei este un indiciu extrem de important atunci cand vine vorba de cunoasterea partenerului. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, ca forma fetei releva anumite trasaturi de personalitate sau ca poti citi intentiile partenerului din expresia fetei. La fel se intampla si cu forma si marimea buzelor.

Mai mult decat un ajutor indispensabil in activitatile de comunicare si interelationare, buzele vorbesc in gura mare despre disponibilitatea afectiva si despre capacitatea de a primi si de a darui sentimente. Iti este drag chipul celui pe care il iubesti si indragesti fiecare particica a fizionomiei sale. Adori expresia jucausa din ochii lui, intelegi ca este ceva in neregula cu partenerul tau privindu-i zambetul trist din coltul gurii, iar zambetul larg pe care il afiseaza uneori iti marturiseste ca se simte fericit. Stiai insa ca forma si marimea buzelor sale sau mimica fetei vorbesc despre el, despre felul lui de a fi si de a se implica intr-o relatie? Ei bine…da, mai mult decat o fac cuvintele. Psihologii sunt ferm convinsi de acest lucru. Daca buzele superioare sunt mai subtiri decat cele inferioare, acest lucru denota inabilitatea de a se darui intru totul intr-o relatie, iar daca din contra, buzele inferioare sunt mai subtiri decat cele superioare, acest lucru tradeaza o natura sufleteasca extrem de generoasa, capabila de se darui pe sine intr-o relatie.
Buzele mari reprezinta un indice pretios al unei firi pasionale, al unei personalitati telurice, inclinate spre pamantesc si spre tot ceea ce tine ce savurarea clipei pana la ultima picatura. Persoanelor cu buze mari, senzuale, carnoase le place sa iasa in evidenta si stiu cel mai bine cum sa faca acest lucru. Pot fi niste cuceritori fermecatori daca si-ai propus acest lucru, pot fi cele mai afectuoase persoane din lume daca au intalnit persoana care sa le starneasca aceste sentimente sau pot fi foarte dure si agresive, daca imprejurarile le-o cer. Buzele mari constituie un semn al unei firi deschise spre aventura, spre noutate, spre explorarea necunoscutului, orientate catre lume si catre noi experiente. De asemenea, barbatii cu buze mari au un gust impecabil (poate putin cam pretentios uneori) atunci cand vine vorba de alegerea tinutelor vestimentare in functie de anumite criterii estetice. Au un temperament expresiv, generos si vulcanic.
Determinare, putere de stapanire… si autoritate, acestea sunt principalele trasaturi de caracter care se citesc de pe buzele subtiri. Buzele subtiri apartin personalitatilor puternice, ce au un scop bine determinat in viata si lupta pentru atingerea obiectivelor personale prin toate metodele cunoscute si necunoscute, inventate sau in curs de a fi inventate… de catre ei insisi. De asemenea, buzele subtiri dezvaluie un caracter neinfluentabil, o fire rece si neemotionala, o gandire lucida si rationala ce se bazeaza mai mult pe fapte concrete si precise decat pe sentimente si notiuni abstracte. In dragoste, ca si in viata… sentimentele nu-si au loc in viata de zi cu zi, ele constituind apanajul celor favorizati de soarta si nu a persoanelor obisnuite. Buzele subtiri apartin persoanelor care iubesc lucurile nobile in viata, aflandu-se intr-o permanenta cautare de precizie si perfectiune. Din pacate, de multe ori, aceste persoane sunt incapabile de a se bucura de placerea resimtita la impartasirea unor sentimente mai profunde. Barbatii cu buzele subtiri nu se straduiesc sa cucereasca femeile, dorind sa fie acceptati asa cum sunt. Cu bune si rele, fara a fi nevoiti sa se schimbe prea mult…

Poate ca barbatii cu buzele egale ca marime sunt lipsiti de pasiunea, de entuziasmul si de capacitatea de a trai a barbatilor care se incadreaza in prima categorie, dar daca iti doresti un barbat fidel, capabil sa daruiasca totul intr-o relatie, generos si de incredere, il poti gasi in aceasta categorie. Departe de a fi adeptii petrecerilor zgomotoase si a bautelor cu prietenii pana in zori de zi, pentru astfel de barbati stabilitatea sentimentala si emotionala, fericirea alaturi de partenera sunt lucruri care conteaza extrem de mult. Nu se lauda, nu le place sa vorbesca prea mult despre ei insisi, prefera faptele in locul vorbelor si de regula sunt niste prieteni pe care te poti baza cu adevarat. In momentele de criza insa devin foarte expresivi si manifesta nevoia de a-si exprima verbal nemultumirile si frustrarile.
Buzele diferentiate ca marime (buza superioara mai mare decat cea inferioara si viceversa) fac dovada unei personalitati afectuoase, sigure pe sine, careia ii place sa protejeze si sa ofere sentimentul de siguranta partenerei de viata. Stiu ca fie gentlemeni, stiu cand sa ofere flori unei femei, stiu ce anume isi doreste o femeie si stiu si cum sa ofere. Traditionalisti si sobri din fire, acesti barbati accepta cu greu si alte opinii, fiind ferm convinsi de justetea propriilor conceptii. Atunci cand le intra ceva in cap, pare aproape imposibil sa-i determini sa-si schimbe atitudinea si comportamentul. Mai reticenti in fata schimbarilor, nu sunt tocmai partizanii aventurilor emotionale. Si cu toate acestea, fie din dorinta de a experimenta sau pentru ca sunt vesnic nemultumiti de ceea ce au, nu refuza niciun gen de aventura. Exceptand cazurile in care iubesc trup si suflet…

SURSA

Sugestii

Vezi articole