X

Cum iti pregatesti corpul pentru vara

De obicei femeile, dar majoritatea dintre noi, se gandesc la cum sa faca pentru a-si ingriji si pregati corpul pentru vara. Daca in timpul iernii am cam neglijat miscarea, mancarea sanatoasa si metodele de infrumusetare ale trupurilor noastre, acum nu mai avem nici o scuza.

Mai este putin timp si ne vom trezi in toiul verii, cu dorinta apriga de a merge la mare, de a sta la soare si de a ne expune corpul in haine mult mai subtiri si decoltate decat cele pe care le purtam acum.

Nu te mai neglija si vezi cum poti avea corpul pentru vara dorit

  • Consuma de pe acum cat mai multe fructe si legume. Stii ca sunt sanatoase si acum nu mai ai nici o scuza ca nu le gasesti proaspete.
  • Si … bineinteles, bea mai multa apa pentru hidratare. Hidratarea interioara este la fel de importanta ca si cea exterioara, a pielii
    La dus, exfoliaza-ti pielea de 2 ori pe saptamana. Ia-ti sau fa-ti in casa diferite scruburi naturale pe care sa le aplici pe tot corpul pentru a scapa de pielea moarta si a-l face mai neted.
  • Dupa fiecare baie sau dus, aplica o crema de corp sau o lotiune de corp hidratanta pe toate portiunile de piele.
  • Incepe sa faci mai multa miscare. Alearga, fa treaba prin casa, alearga dupa copii, joaca-te cu ei, fa exercitii sau gimnastica in casa, mergi cu bicicleta, mergi pe jos la magazin, etc.
  • Alege o varianta potrivita de epilare ca sa obtii corpul pentru vara dorit si fin.
  • Incearca sa scapi de celulita. Fa masaje anticelulitice, da-te cu creme importiva celulitei in acelasi timp, fa scruburi pentru piele cu cafea sau zahar de mai multe ori si aplica-le pe zona cu celulita.

Acum, daca esti de acord cu mine, tine minte toate aceste metode eficiente in a-ti pregati corpul pentru vara.

SURSA

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post