X

5 modalitati prin care iti poti pregati corpul pentru vara

Vara ne bate timid la usa, planurile de vacanta incep sa prinda forma, incepi sa-ti faci timp pentru o garderoba noua si colorata. Este timpul insa sa ai grija si de corpul tau pentru ca ziele insorite sa devina perfecte.

Corpul perfect nu se obtine peste noapte, insa poti obtine un trup tonifiat si o stare de bine daca urmezi 5 pasi simpli.

1. Alimentatie sanatoasa

Craciunul este amintire, Pastele parca mai lasat ceva urme dar timpul nu este pierdut. Primavara si inceputul de vara ne ofera cu generozitate o varietate sanatoasa de fructe si legume.
Ciresele si capsunile contin un numar mare de antioxidanti. Datorita fibrelor pe care le contin, capsunile dar si ciresele dau senzatia de satietate si curata organismul de toxine. Ambele fructe au un puternic efect antiinflamator. Salata verde este un aliment bogat in minerale importante pentru sanatatea sangelui: il curata si il ajuta sa circule rapid. Si pentru ca are un continut ridicat de luteina, betacaroten, vitamina C, vitamina K, calciu si fier, salata verde previne formarea cheagurilor de sange. Salata verde mai contine si alti nutrienti precum vitamina A, vitamina B6, licopen, potasiu si zeaxantina.

2. La revedere celulita!

Celulita nu este o afectiune, ci o caracteristica a grasimii femeii. Si este cu atat mai neplacuta cu cat in organism se accentueaza dezechilibrul dintre nivelul de estrgeni si progesteron.

Solutii exista. Masajul anticelulitic este una dintre variantele cele mai apreciate pentru astfel de probleme. Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita in proportie cat mai mare. Terapeutul actioneaza asupra zonei afectate cu mainile sau cu un instrument special, in sesiuni repetate astfel incat sa reduca treptat aspectul de coaja de portocala.

3. Hai sa inotam!

Inotul este si va fi intotdeauna activitatea perfecta pentru corpul tau. Inotul este o activitate care iti va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice la cele mentale si sociale, iti ofera un excelent antrenament cardiovascular, iti tonifica musculatura, te ajuta sa slabesti si iti fortifica plamanii. Daca intelegi cu adevarat beneficiile inotului si il vei practica, viata ta se va schimba in bine.

4. Jacuzzi

O combinatie inedita dintre caldura, masaj si apa, hidroterapia sau jacuzzi spa reprezinta metoda ideala de a scapa de stresul si tensiunea acumulate in timpul zilei. Hidromamasajul actioneaza in mai multe feluri asupra corpului tau. Caldura ajuta la dilatarea vaselor sanguine, pielea va capata astfel un aspect catifelat. Masajul propriu zis efectuat de jeturile de apa detensioneaza muschii si zonele incordate, oferindu-ti starea de bine de care tu ai nevoie

5. Hammam

Hammamul, numit si baie turceasca sau sauna umeda este unul dintre darurie orientale. Te poti bucura pe deplin de aceasta metoda de relaxare, oferindu-ti acel timp doar al tau. De ce Hammam? Deoarece actioneaza asupra mintii si trupului, conferindu-ti relaxare totala, o piele catifelata si o senzatie unica de detasare fata de tot ce inseamna cotidian. Senzatia va fi una de reintinerire si revigorare.

Si nu in ultimul rand, nu pune presiune pe tine. Suntem diferiti si fruomosi cu totii. Stralucirea ta vine intotdeauna din interior.

Bucuria de a fi, de a trai frumos si de a te bucura de experiente inedite alaturi de familie si prieteni in vacanta perfecta…

SURSA

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post