X

Ce este acidul hialuronic injectabil

Acidul hialuronic (sau HA) este o moleculă de zahăr care se găseşte în mod natural în corpul nostru şi care reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă pentru a ne menține pielea hidratată și suplă. Acidul hialuronic fuzionează în mod direct cu colagenul și molecule de apă, făcând ca acesta să pătrundă în pielea noastră și îl împiedică să se evapore.

Similar cu colagenul și elastina, cantitatea de acid hialuronic natural din corpul nostru scade pe măsură ce îmbătrânim. Dar experții sugerează că ar putea exista modalități de a stimula producția de molecule în corpul nostru. Dieta afectează pielea în mod semnificativ. Consumul de fructe și legume cu mulți antioxidanți poate proteja pielea de inflamații și ajută pielea să rețină acidul hialuronic.

Ce este acidul hialuronic injectabil?

În timp ce cea mai obișnuită utilizare a acidului hialuronic în îngrijirea pielii este în creme, acidul este disponibil și sub formă injectabilă. „Fillerele” activează ingredientul sub formă de gel pentru a adăuga volum în locul în care a fost injectat. Acidul hialuronic creează volum deoarece atrage apa în acea zonă, creând un efect de umplere – aceste produse injectabile durează până la nouă luni.

Deoarece acidul hialuronic este ceva ce corpul nostru produce deja, este considerat sigur pentru utilizare într-o gamă largă de opțiuni pentru a îmbunătăți calitatea pielii.

În funcție de nevoile tale de îngrijire a pielii, acidul hialuronic poate fi esențial în menținerea sau creșterea nivelului de hidratare, facilitând în același timp întreţinerea pielii în decursul timpului.

Cosmetic Line:
Related Post