Anti Aging Medicine Cosmetică Medicală

AUGMENTAREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC

Procedura de augmentare a buzelor se realizează cu ajutorul filerelor cu acid hialuronic și se poate aplica atât persoanelor cu buzele subțiri anatomic, cât și celor ale căror buze și-au pierdut din volum odată cu trecerea anilor.


Acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii

Acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii ce ajută la hidratare şi este supus unui proces ireversibil de degradare. Injectarea de substanţe pe bază de acid hialuronic are un caracter temporar (de 3 până la 9 luni), însă rezultatul este unul imediat. Fillerele cu acid hialuronic asigură un aspect tonic, catifelat al pielii şi sunt perfect tolerate de organism.

Procedura este complet nedureroasă şi se efectuează sub anestezie locală (crema anestezică), fără a obliga pacienta să îşi întrerupă activităţile sociale şi profesionale. Injectarea se realizează cu ajutorul unui ac fin. După injectarea cu acid hialuronic, medicul poate masa zona pentru a asigura o bună distribuție a acestuia. Injectarea cu toxină botulinică reprezintă o procedură minim invazivă, sigur, fără efecte secundare, ce trebuie repetată periodic.

SURSA:

Sugestii

Vezi articole

post-image
Beauty & LifeStyle

Zodia Berbec

Zodia Berbec – Personalitate, profilul profesional, dragoste și căsnicie, sănătate Nativii din zodia Berbec sunt caracterizați prin umor, poftă de viață dar și multă...
Vezi articol