X

Trucuri simple ca sa fii frumoasa de sarbatori

Trucuri simple ca sa fii frumoasa de sarbatori! Suntem in luna sarbatorilor de iarna, asa ca trebuie sa fii cat mai frumoasa pentru multele evenimente din aceasta perioada. Desi vremea rece duce la deshidratarea parului si pielii trebuie sa stii ca ingrijirea adecvata a acestora te pastreaza frumoasa indiferent de conditiile meteo.

Iata cateva trucuri simple la care poti apela pentru ca sa fii frumoasa de sarbatori:
  • Pentru a scapa de aspectul neplacut al pielii uscate ai nevoie in primul rand de o crema cu efect exfoliant pentru ca ulterior crema hidratanta sa dea un rezultat multumitor.
  • Cand te speli pe fata, nu te mai sterge cu prosopul in totalitate, lasand cativa stropi de apa pe fata, iar apoi te masezi cu crema hidratanta 5 minute.
  • Ca sa eviti inrosirea nasului, inainte sa iesi din casa trebuie sa-ti ungi partea inferioara a acestuia cu o crema grasa.
  • Deasemenea pentru o protectie mai buna a tenului este necesar ca pe perioada anotimpului rece sa folosesti un fond de ten cremos.
  • Cat despre par, nu poti face prea multe lucruri ca sa eviti deshidratarea lui, doar daca porti ceva pe cap cat mai frecvent.

Asadar fetelor daca vreti sa nu va stricati sarbatorile cu aspectul neplacut al fetei si al parului, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati sfaturile enumerate mai sus.

Sursa articol »

Cosmetic Line:
Related Post