X

Cum te ajuta telina APIO sa slabesti rapid

Cum te ajuta telina APIO sa slabesti rapid? Consumul acestei plante are o multime de beneficii pentru femeile care se lupta cu greutatea excesiva, dar si cu acneea. Stai, asta nu e tot. Fiind bogata in vitamine si minerale, telina are o multitudine de proprietati terapeutice asupra organismului.

Pierzi in greutate

Se spune despre telina ca are atat de putine calorii incat este de fapt „pe minus“. Adica necesita mai multe calorii pentru a o digera decat contine ea insasi. Suna prea frumos sa fie adevarat? Ei, bine, este! Aproape 100%. Chiar daca cercetatorii nu s-au pus de acord suta la suta pe acest subiect, un lucru este cert. Telina chiar are foarte putine calorii. De asemenea, ea contine o cantitate foarte mare de fibre si apa, care te poate ajuta sa te simti plina si sa poti spune „Nu“ poftelor de junk food.

Faciliteaza digestia

Fibrele din telina sustin, de asemenea, un sistem digestiv sanatos, care este esential deoarece prin digestie organismul transforma alimentele in energie. Fara fibre suficiente, digestia incetineste si exista riscul unor afectiuni inconfortabile, cum ar fi constipatia sau sindromul intestinului iritabil. Telina contine atat fibre solubile, cat si insolubile, si niciuna dintre acestea nu este digerata direct de organism. Mai mult, in telina se gasesc anumite substante fitochimice care ajuta organismul sa absoarba substantele nutritive disponibile. In plus, sucul de telina elimina toxinele acumulate in colon…

Continuare articol »

Cosmetic Line:
Related Post