X

Trucuri de frumuseţe. Ceaiul verde ca răsfăţ

Trucuri de frumuseţe. Ceaiul verde ca răsfăţ

6 moduri în care să foloseşti această preţioasă plantă

Plin de vitamine şi antioxidanţi, ceaiul verde este folosit de mii de ani, atât în scopuri curative, cât şi în ritualuri de înfrumuseţare, pentru că poate face minuni cu părul, pielea şi tenul tău. Profită de beneficiile acestei plante, transformând infuzia de ceai verde în demachiant natural, remediu anti-celulită sau anti-cearcăn eficient.

Anti-inflamator natural

Faţa trădează imediat o zi lungă sau o noapte albă, pentru pielea tinde să fie umflată şi lipsită de strălucire. Un remediu extrem de simplu este să îmbibi o dischetă demachiantă cu infuzie de ceai verde, rece. Tamponează-ţi faţa şi apoi lasă să acţioneze timp de câteva minute. Vei observa diferenţa imediat după clătire!

Demachiant şi remediu anti-îmbătrânire

O „cremă făcută în casă”, chiar de tine, îţi va asigura nu doar un demachiant bun, ci şi un remediu anti-îmbătrânire! Adaugă câteva picături de ceai verde rece peste loţiunea ta demachiantă, amestecă-le bine şi vei observa diferenţa: faţa ta va arăta în scurt timp vizibil întinerită!

Loţiune tonică răcoritoare

Amestecă un sfert de cană de ceai verde rece, 2 linguriţe de suc de castravete şi o linguriţă de aloe vera, folosind un blender. Toarnă acest amestec într-un recipient cu pulverizator şi foloseşte-l ca loţiune tonică: este răcoritoare, numai bună pentru zilele călduroase de vară!

Scrub anti-celulită

Pentru zonele afectate de celulită, este ideal un amestec dintr-o lingură de frunze sfărâmate de ceai verde, o lingură de smântână şi o lingură de zahăr. Masaţi uşor zona pe care aţi aplicat acest amestec, apoi clătiţi cu apă călduţă. Repetaţi acest procedeu, folosindu-l cu încredere pe termen lung, pentru că poate fi un remediu bun pentru estomparea celulitei.

Mască pentru orice tip de ten

Conţinutul a două pliculeţe de ceai verde amestecat cu o lingură de bicarbonat de sodiu, puţină miere şi câteva picături de ulei de măsline constituie o mască de faţă de cea mai bună calitate! Întinde amestecul pe toată suprafaţa feţei şi lasă-l să acţioneze timp de 15 minute, pentru un ten hidratat şi luminos.

Anti-cearcăn eficient

Două plicuri de ceai verde înmuiate în apă, băgate apoi la frigider timp de aproximativ 20 de minute pot face minuni pentru cearcăne. Aplică-le pe ochii închişi şi relaxează-te, lăsându-le să acţioneze cel puţin un sfert de oră. Ochii tăi se vor dezinflama vizibil, iar cearcănele se vor estompa!

Cosmetic Line:
Related Post