X

Tânără şi frumoasă la orice vârstă!

Tânără şi frumoasă la orice vârstă!

Imaginea pe care o afişezi este principala ta carte de vizită. Ia aminte la câteva sfaturi uşor de aplicat şi vei reuşi să ai un tonus de invidiat. Vei “păcăli” trecerea anilor şi, cel mai important, vei fi mai mulţumită de tine ca niciodată, susţine Unica.ro.

1 Protejează-ţi pielea
Prioritatea este îngrijirea pielii. Foloseşte loţiuni, creme şi mai ales uleiuri naturale care îţi protejează tenul şi îi dau un aspect frumos. În general, toate femeile au nevoie să folosească zilnic o cremă hidratantă, pentru că aceasta îmbunătăţeşte vizibil aspectul ridurilor. De asemenea, măştile exfoliante sau scruburile, îţi fac pielea să arate mai tânără şi mai radioasă. Dacă ai o piele mai grasă, exfolierea este recomandată o dată pe săptămână. Dacă, însă, eşti mai sensibilă, apelează la aceste produse doar foarte rar.

2 Tratează-ţi părul cu atenţie
Un păr aranjat şi îngrijit te va avantaja întotdeauna. Pe lângă tunsoare şi coafură, încearcă să preîntâmpini căderea sau albirea părului, care duc la un aspect îmbătrânit. O măsură imediată “de combatere” a firelor grizonate este vopsirea cu soluţie fără amoniac. Aceasta colorează fără să atace firele de păr. De asemenea, masarea zilnică a scalpului şi a firelor, la vârfuri, cu ulei din rădăcină de brusture ajută la regenerarea şi revitalizarea podoabei capilare, dându-i în acelaşi timp, strălucire.

3 Odihneşte-te suficient
Lipsa orelor de somn, pe termen lung, duce la un aspect îmbătrânit, lipsit de strălucire. Oboseala determină creşterea nivelului de cortisol seric, adică hormonul stresului, care dăunează fibrelor de colagen din piele. Încearcă să-ţi stabileşti o oră de culcare, pe care apoi s-o şi respecţi. Înainte să adormi, citeşte sau ascultă muzică relaxantă. Te vei odihni mult mai bine.

4 Elimină toxinele în favoarea antioxidanţilor
Urmează o cură de detoxifiere pe bază de fructe, legume şi sucuri natural de trei ori pe an. Senzaţia de tinereţe şi aspectul fizic sunt în strânsă legătură cu starea de sănătate, ce depinde în mod direct de cantitatea de toxine (ex.: ţigări, alcool etc.) introdusă în organism. În schimb, antioxidanţii (ceai verde, rodii, fructe de pădure, orez negru etc.) încetinesc apariţia ridurilor.

5 Mişcarea e esenţială
Exerciţiile realizate constant te menţin în formă. Nu trebuie să faci mişcări solicitante. Plimbările, dansul, urcarea treptelor sunt eficiente pentru mobilitate şi pentru îmbunătăţirea rezistenţei corpului. Pe lângă forma fizică bună, vei obţine şi o mai mare mulţumire de sine.

6 Relaxează-te
Felul în care te simţi se reflectă pe chipul tău. Când eşti într-o dispoziţie proastă, gândeşte-te la lucrurile frumoase. Bucură-te de viaţă şi vei transmite, la rândul tău, bună-dispoziţie. Dacă gândeşti optimist şi te simţi bine în pielea ta, trăsăturile tale vor deveni, şi ele, mai calde.

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post