X

Șterge ridurile de pe chip

Timpul nu iartă pe nimeni, iar trecerea anilor ne lasă tuturor riduri pe chip. În funcție de tipul de piele, de modul în care o îngrijim, dar și de moștenirea genetică, ridurile sunt mai proeminente, sau mai puțin vizibile. Cu toate acestea, după o anumită vârstă, parcă nici cremele scumpe nu ne mai ajută, iar ridurile ne trădează vârsta.

Dacă și tu te-ai săturat de aceste semne inestetice ale bătrâneții, atunci este momentul să dai o șansă produselor naturale. Acestea au efecte benefice asupra piele, ba chiar mai spectaculoase decât te-ai fi așteptat. Ba mai mult decât, nu au nici efecte adverse asupra organismului. Prin urmare trebuie să încerci o mască naturală care va reda luminozitatea și elasticitatea tenului din tinerețe, conform secretele.com. Efectele ei sunt vizibile chiar de la prima aplicare. Pentru prepararea ei ai nevoie de ingrediente simple și ieftine.

Ingrediente:

  • o lingură de pudră de cacao
  • o lingură de miere
  • o lingură de ulei de cocos
  • un sfert de ceaşcă de lapte
  • o lingură de cafea măcinată

Metodă de preparare:

Tot ce trebuie să faci să pui într-un recipient toate ingredientele, apoi să le amesteci foarte bine până la omogenizare. Apoi, curăță tenul cu un disc demachiant îmbibat în apă fierbinte pentru a curăța porii în profunzime. După care, aplică masca uniform pe faţă și las-o să acţioneze 10 minute.

După acest timp, îndepărtează masca prin clătire cu apă caldă din abundenţă. Repetă acest procedeu de două ori pe săptămână, iar în scurt timp vei observa rezultate fanstastice.

Sursa: Mihaela Tudor
Cosmetic Line:
Related Post