X

5 actori celebri care au apelat la rinoplastie

Chiar  daca operatiile estetice au un numar crescut de femei in randul pacientilor, si barbatii apeleaza peste tot in lume la rinoplastie. Rinocorectia este una din cele mai delicate operatii la nivelul nasului, prin care sunt corectate deviatii de sept, iregularitati din nastere sau forma si dimensiunea nasului disproportionate fata de restului chipului. De asemenea, la nivel estetic marimea nasului si simetria fetei aduc un plus in viata sociala si in relatiile personale. Increderea in sine sta la baza unui barbat impacat cu sine, atat fizic cat si mental.

Iata cativa actori si artisti celebri care au ales sa faca o operatie de rinoplastie pentru a-si imbunatati look-ul si performantele artistice:

Brad Pitt

Un actor care a cucerit inimile multor femei este Brad Pitt. Cunoscut pentru filmele premiate ca Fight Club, Mr. and Mr.s Smith sau Inglorious Basterds, Brad Pitt ramane unul din cei mai fascinanti actori, cu trasaturile sale armonioase.

 

Johnny Depp

Celebrul actor, Johnny Depp, admirat in seria Pirates of Caribbean sau Edward Scissorhands a optat pentru a-si reface chipul cu o operatie la nas. Look-ul sau inconfundabil a starnit admiratie peste tot in lume, pe toate canalele media.

George Clooney

Sarmant si cu bun-gust, actorul din Up in the air sau ER a ales sa aiba un chip mai bine proportionat printr-o interventie de rinocorectie. George Clooney a fost cotat de nenumarate ori ca unul din cei mai frumosi actori, in viziunea femeilor.

Ashton Kutcher

Unul din cei mai comici actori care si-a imbunatit cariera si chipul cu o operatie la nas este Ashton Kutcher. Serialele in care s-a promovat ca That ‘70s Show sau Two and a half men au fost rampa de lansare intr-o cariera stralucita pe marile ecrane.

Al Pacino

Talentul actoricesc, imaginatia dar si chipul profund al lui Al Pacino i-au adus acestuia nenumarate premii in lumea cinefililor. Actorul din Scarface sau romanticul din Scent of a woman  a ales sa-si faca o operatie de rinoplastie pentru un look placut si armonios.

Lumea actorilor este dovada vie ca si barbatii opteaza pentru mici trucuri estetice ce confera un chip bine definit si proportionat corespunzator.

Sursa: Dr Antohi

Foto: Brad Pitt

Cosmetic Line:
Related Post