X

Îngrijirea pielii la menopauză

Îngrijirea pielii la menopauză – cum să ai un ten strălucitor în această etapă. Până nu demult, un subiect tabu, menopauza a început să capete mai mult spațiu și interes pentru discuții și acceptare…

Dacă te apropii de vârsta de 40 de ani, termenul menopauză începe să apară mai des în vocabular și, odată cu el, teama că organismul se va schimba. Menopauza, prin încetarea funcției ovariene, atât de secreție a hormonilor sexuali feminini (estrogen și progesteron), cât și a funcției ovulatorii, se poate manifesta cu mai multe simptome și semne – printre ele, modificări la nivelul pielii, părului, țesutului adipos, dureri ale articulațiilor, tulburări de somn, schimbări de dispoziție, senzații bruște de căldură, rău general, iar lista continuă.

Menopauza nu poate fi oprită, dar avansarea tehnologiei permite posibilitatea accesării unor tratamente care pot atenua efectele ei negative. Dincolo de moștenirea genetică, care va oglindi într-o anumită măsură felul în care se va manifesta menopauza, stilul de viață poate avea un real impact asupra stării de bine.

Estetică adecvată

Menopauza aduce după sine efecte de îmbătrânire la nivelul pielii, care pot fi atenuate cu tratamente revoluționare…

Terapia Dracula și biolifting

Este o tehnică proprie de tip PRP ce folosește celule proprii pentru rejuvenare facială. Medicul recoltează sânge, îl pune la centrifugă și îl îmbogățește cu un cocktail de substanțe hrănitoare. Apoi îl injectează la nivelul feței sau al gâtului. Substanța este tolerată de organism și regenerează pielea din profunzime, având ca rezultat un aspect mult întinerit și proaspăt.

Tratamentul de reducere a bărbiei duble

Dacă ai bărbie dublă sau gușă, există varianta injectării în zona respectivă a unui mix de substanțe care dizolvă treptat depozitele de grăsime. Această soluție adipolitică se injectează în stratul de grăsime din zona în care se realizează intervenția. Transformarea se produce treptat, fiind necesare patru, șase sau chiar opt ședințe pentru a ajunge la rezultatul final. Acestea se efectuează la o distanță de o lună. Intervențiile sunt minim-invazive, nu au efecte secundare, iar rezultatul este remarcabil.

Face contouring

Vorbim despre două tipuri de tratamente cu efect de reconturare facială. Primul este unul injectabil, cu o substanță formată din cristale de calciu, un produs echivalent cu acidul hialuronic, dar mult mai concentrat și care oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Odată injectat în zona dorită, acesta stimuleaza colagenul, iar la trei-patru luni după injectare, produce efectul complet și dă un aspect întinerit feței. În cazul persoanelor trecute de vârsta de 60 de ani, procedura de face contouring implică folosirea de fire resorbabile de suspensie, care se introduc sub piele și, cu ajutorul cărora, se obține efect de lifting, iar chipul capătă un aspect vizibil întinerit…

Continuare articol »

Cosmetic Line:
Related Post