X

Horoscop – noiembrie 2022

Berbec

Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile personale și socio-profesionale capătă turnuri deosebite, unele total neașteptate și surpinzătoare. Se recomandă prudență în călătorii, în dialogurile cu ceilalți și dacă participi la cursuri, interviuri, prezentări oficiale. Comunicarea este foarte viciată, existând risc de erori majore. Începând cu 24 Noiembrie te poți gândi la călătorii îndepărtate sau la îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin abordarea unor studii, cursuri, cercetări. Ferește-te de prieteni!

Taur

Colaborările din sfera profesională și relația cu partenerul de viață sunt răscolite, fiind dificil să ajungi la un consens agreat de toată lumea. Sunt posibile ameliorări ale unor conflicte vechi, și apariția unor oferte, aparent, avantajoase de implicare în proiecte noi. Se recomandă prudență, deoarece există detalii ascunse care sunt în dezavantajul tău. Selectează ceea ce simți că îți este benefic și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Segmentul financiar este vulnerabil, de aceea fii prudent la cheltuieli. Sunt probabile neplăceri la secțiunea venituri, amânarea unor plăți sau chiar pierderi serioase. A doua parte a lunii îți aduce sprijin material și financiar de la și prin alții. Se conturază o etapă de câștig prin itnermediul altora, plus moșteniri și câștig din partaje.

Gemeni

Este o perioadă care te răscolește foarte mult. Ai energie, ești combativ însă există riscul să gafezi serioas prin ceea ce faci și ceea ce spui. Comunicarea este îngreunată, deci fii prudent și cumpătat la vorbă. La serviciu este multă agitație. Sarcinile de lucru vin în avalanșă, colegii îți solicită ajutorul iar tu nu știi unde să te împarți mai repede. Organizează totul atent și te vei descurca excelent. Datorită eforturilor depuse în câmpul muncii există riscul să obosești și chiar să reapară afecțiuni vechi. Prudență, răbdare, calm și încrederea că vei rezolva totul cu brio! În a doua parte a lunii intervin aspecte parteneriale. Poate fi vorba despre acțiuni comune cu partenerul de viață și/sau colaboratorii din segmentul profesional. Sunt șanse bune de a obține contracte avantajoase pe termen lung.

Rac

Relațiile sentimentale îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii, însă cu puțină bunăvoință le poți depăși cu bine. Este rost de episoade agreabile între tine și persoana iubită, între tine și copii, ceea ce îți va aduce satisfacții deosebite. Rezervă moment și pentru un hobby. Foarte interesantă va fi și atmosfera la locul de muncă. Se conturează îndatoriri noi, multe și cu efecte pe termen lung. Te poți simți copleșit la un moment dat, dar ai încredere că te vei descurca excelent. Pe de altă parte, există în umbră, la locul d emuncă personaje care îț tot pun bețe în roate. Fii precaut, discret și observă atent pe toată lumea din jur. Fii prudent în privința sănătății, deoarece organsimul are nevoie de odihnă regulată. Final de capitol în relațiile cu prietenii!

Leu

Acasă, în familie continuă în prima parte a lunii tensiunile și discuțiile importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat ție în mod special. Sunt momente bune de a îmbunătăți condițiile locative, de a face reparații la instalațiile de apă și de a desfășura activități domestice specifice sezonului rece. Foarte active vor fi și relațiile sentimentale în a doua parte a lunii, fiind posibile activități importante alături de persoana iubită și de copii. Pune-ți talentele în valoare și personalitatea fascinantă! Vei fi apreciat pentru asta. În planul profesional se finalizează o etapă. Se recomandă prudență, deoarece, relațiile cu șefii și autoritățile sunt vulnerabile.

Continuare Horoscop – noiembrie 2022 »

Categories: Beauty & LifeStyle
Tags: Horoscop
Cosmetic Line:
Related Post