fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2022

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2022. O luna EXTREM DE PUTERNICA cum rar apare! La ce sa ne asteptam? Noiembrie primește căldura de la Eclipsa de Lună plină sângerie, care este evenimentul cosmic cel mai important al lunii. Cazând în zodia Taurului, această eclipsă de atinge vârful pe 8 noiembrie, și colorează restul săptămânilor rămase din lună. Eclipsele sunt portaluri de energie transformatoare. Ele tind să aducă finaluri, schimbări și salturi cuantice în noi stări ale ființei. Ele pot dezvălui lucruri, pot expune adevăruri și pot schimba direcția în care am călătorit până acum.

În centrul lor, Eclipsele aduc evenimente karmice care ne pot ajuta să trecem către următorul capitol al evoluției sufletului nostru. O Eclipsă de Lună plină sângerie este cel mai puternic tip pe care îl putem experimenta, așa că putem spune cu siguranță că vom face cu toții ceva de nivelare a sufletului în noiembrie!
În centrul lor, Eclipsele aduc evenimente karmice care ne pot ajuta să trecem către următorul capitol al evoluției sufletului nostru. O Eclipsă de Lună plină sângerie este cel mai puternic tip pe care îl putem experimenta, așa că putem spune cu siguranță că vom face cu toții ceva de nivelare a sufletului în noiembrie!

Energia lui Marte retrograd și a lui Jupiter direct

Pe măsură ce călătorim prin noiembrie, vom lucra și cu energiile lui Marte retrograd. Marte retrograd ne poate face uneori să ne simțim leneși sau poate crește sentimentul de epuizare dacă am făcut prea mult sau am forțat prea tare.

Marte retrogradează cel mai puțin dintre toate planetele, așa că avem tendința de a ne simți mai sensibili la mișcarea sa retrogradă.

Luna noiembrie se încheie cu Jupiter staționând direct în semnul Peștilor. Aceasta va fi ultima dată când Jupiter va fi în Pești pentru următorii 12 ani, așa că aceasta este energia de care, cu siguranță, vom dori să profităm la maximum.

Jupiter în Pești poate fi creativ și ne poate ajuta să evoluăm în conștientizarea noastră spirituală. Poate orice va aduce noiembrie, vom putea privi lucrurile din lentila spiritului, înțelegând că Pământul este doar școala noastră și că numai iubirea este reală.

Soarele și Acrux (Crucea Sudului) – 4 noiembrie 2022

Pentru cei care trăiesc în emisfera sudică, este posibil să fie familiarizați cu Crucea de Sud. Această mică constelație este prezentată pe steagul Australiei și Noii Zeelande și este un identificator important în cerul sudic. În această zi, Soarele nostru se aliniază cu cea mai strălucitoare stea din Crucea de Sud, Acrux. Acrux este baza crucii și este asociat cu abundență, succes, binecuvântări și onoare. Canalizează energia acestei zile concentrându-te pe multele binecuvântări din jurul tău!

Eclipsă de Lună plină sângerie în Taur – 8 noiembrie 2022

Acesta este evenimentul principal al lunii! O eclipsă de Lună plină sângerie are loc atunci când avem o eclipsă totală de lună plină. Totalitatea Eclipsei face ca Luna să capete o nuanță roșiatică, de aici și numele. Eclipsele de Lună plină sângerie semnifică sfârșituri și pot închide o ușă undeva în viața noastră. Această ușă închisă poate fi greu de manageriat la început, dar, în cele din urmă, această ușă închisă ne poate conduce către o cale mai înaltă. Chiar dacă nu pare așa la început. Căzând în zodia Taurului, această eclipsă poate stârni teme legate de bani și relații! La un nivel mai profund, această eclipsă ne poate ajuta, de asemenea, să depășim unele blocaje din jurul sentimentelor de demnitate sau problemele legate de demnitatea noastră. Dacă ai de-a face cu o situație provocatoare în jurul acestei Eclipse, vezi dacă te poți concentra asupra situațiilor în care te simți nedemn și care te blochează. Vezi ce anume te face să te simți valoros și mergi în acea direcție.

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2022. O luna EXTREM DE PUTERNICA cum rar apare! La ce sa ne asteptam? CONTINUARE »