X

Ficatul (conferă pielii structură și fermitate)

Ficatul (conferă pielii structură și fermitate). Regele nutriției ideale pentru o piele perfectă este, fără îndoială, ficatul. Conține toate vitaminele și mineralele necesare într-o formă concentrată, ideal de asimilat.

Ficatul este cea mai bogată sursă naturală de vitamina A, sub formă de retinol. Un nivel optim de retinol asigură producția de celule epiteliale sănătoase și păstrează pielea intactă, stimulează activitatea celulelor fibroblaste, responsabile cu dezvoltarea țesuturilor care conferă pielii structură și fermitate, stimulează producția de colagen, reglează nivelul de sebum și împiedică pielea să devină prea uscată sau prea grasă.

Previne formarea comedoanelor, păstrează pielea elastică și strălucitoare și îi asigură funcționarea optimă ca barieră împotriva agenților patogeni externi, repară daunele și întreține continuu pielea, suprimă producția în exces a hormonilor androgeni și elimină acneea.

Asigură-te că introduci regulat aceste alimente în dieta ta pentru o piele fină, un păr mătăsos și unghii puternice. În scurt timp îți vei da seama că ai cheltuit degeaba până acum o grămadă de bani pe cosmetice inutile.

Renunțând la o parte dintre produsele și tratamentele cosmetice, poți face economie de bani și de timp. Îți poți permite alimente de mai bună calitate și vei avea mai mult timp la dispoziție pentru a te îngriji cu adevărat pe tine și pe cei dragi.

Beneficiile vitaminei A pentru frumusețea pielii
  • Un nivel optim de retinol asigură producția de celule epiteliale sănătoase și păstrează pielea intactă
  • Stimulează activitatea celulelor fibroblaste, responsabile cu dezvoltarea țesuturilor care conferă pielii structură și fermitate
  • Stimulează producția de colagen
  • Reglează nivelul de sebum și împiedică pielea să devină prea uscată sau prea grasă
  • Previne formarea comedoanelor
  • Păstrează pielea elastică și strălucitoare și îi asigură funcționarea optimă ca barieră împotriva agenților patogeni externi
  • Repară daunele și întreține continuu pielea
  • Suprimă producția în exces a hormonilor androgeni și elimină acneea

Continuare articol »

Cosmetic Line:
Related Post