X

Cum să vă întindeți pielea lăsată – în mod natural

Cum să vă întindeți pielea lăsată – în mod natural. Daca doriți să îmbunătățesti starea de sănătate a pielii și pentru un aspect mai tineresc, aveți nevoie sa găsiti o cale pentru a rezolva aceste probleme. Dacă vreți să evitați o intervenție chirurgicală puteti elimina ridurile cu aceste sfaturi eficiente si cure de acasă.

Aici sunt cele mai bune sfaturi de strângere ale pielii naturale și metode pentru a scăpa de de ridurile de pe față.

Castravetele este foarte bun pentru a strânge pielea fetei

Aceasta leguma este una dintre cele mai bune atunci când vine vorba de riduri și lăsarea pielii. Taiati o jumătate de castravete și stoarce-l printr-un filtru pentru a extrage sucul. Aplica acest suc pe fata si lasa-l pana se usuca.
Se clătește cu apă rece și se usuca. Vă ajută si va reîmprospăta și strânge pielea, și, de asemenea, reduce porii. Acesta poate fi aplicat pe pielea din jurul ochilor pentru a scapa de , riduri, cearcane si ochi umflati.

Dieta adecvata pentru a strânge pielea lasata

Un corp sanatos este o cheie pentru tenuri mai stricte. Dieta ar trebui sa fie bogata in antioxidanti, vitamine si minerale. Alimente organice conțin proprietati care sunt avantajoase pentru piele și bunăstarea dumneavoastră generală. Ar trebui să evitati alimentele care sunt bogate in zahar. Mai mult decât atât, asigurați-vă că beti 8 pana la 10 pahare de apa pe zi pentru a hidrata pielea și de a păstra o strălucirea naturală.

Astringenti

Sunt aplicate local, în scopul de a strânge țesuturile corpului. Aplica-i de zi cu zi. Aceasta este una dintre cele mai bune metode naturale pentru a face pielea strans. Sunt foarte eficiente în controlul uleiului, strângerea porilor, și cel mai important înăsprirea pielii si reducerea ridurilor.
Puteți face acest lucru în confortul tau de acasă, pentru că tot ce trebuie să faci este de a folosi suc de lamaie, miere, rozmarin, și hamamelis. Toate acestea au proprietati astringente, care stimulează porii să se închidă și fața ta se va strânge, care asigură efectul de o piele netedă și fermă.

Masaje faciale regulate

Masaj facial este, fără îndoială, una dintre cele mai bune cele mai bune metode naturale de întindere a pielii. Ricinul este un ulei folosit in masaj, de asemenea, cel mai bun pentru reducerea ridurilor si lasarea pielii faciale, deoarece ajuta pielea să devină mai ferma. Masarea feței și a gâtului cu aloe vera va hidrata pielea si tonifia pielea.

Bea suficienta apa

Consumul suficient de apa este cea mai bună metodă naturală de întări pielea,pielea se va hidrata în mod eficient, ferm, strânge și de asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Este evident că daca vrei sa păstrezi corpul hidratat este crucial pentru ca pielea ta sa arate perfect. Bea cel puțin 10 până la 12 pahare de apa pe zi.

Masca pentru fata

Una dintre cele mai bune combinații de strângere a pielii este cea care conține suc de lamaie si albus de ou. Aceasta masca va ușura și strânge temporar pielea de pe fata. Pune cateva picaturi de lamaie in albusul de ou și se amestecă-l bine până când este omogenizat. Dupa se aplica masca pe fata si vei simti o strangere instantanee a feței și a gâtului și se lasă timp de 15 minute. Lasa masca sa se usuce complet și spălați-o cu apă călduță. Efectele sunt pur și simplu uimitoare.

Creme pentru stringerea pielii

Pentru a fi eficientă strângerea pielii, începeti să utilizați o crema anti-îmbătrânire cu ingrediente dovedite, care ajută pielea sa fie mai ferma sa scapati de riduri de pe față și gât. Ridurile va pot imbatranii foarte mult prin urmare există o mulțime creme pentru piele și de strângere si de a o face ferma, care pot ajuta pielea fetei sa recapete aspectul tineresc.
Opteaza pentru creme anti imbatranire, care contin ingrediente naturale de îngrijire a pielii, cum ar fi coenzima Q10, extract de wakame, ulei din semințe de struguri și ulei de avocado, deoarece aceste ingrediente naturale anti-îmbătrânire va ajuta organismul dumneavoastră să producă un nivel ridicat de colagen si elastina care ajuta pielea sa fie mai ferma . Mulți oameni folosesc, de asemenea, creme de peptide de cupru pentru a strânge și si a face pielea ferma de pe față și gât.

Uleiuri naturale

Uleiurile naturale sunt sigur, sănătoase și eficiente pentru a scăpa de piele imbatranita. Acestea includ ulei de avocado, ulei de semințe de struguri și ulei de jojoba poate ajuta să obțineți pielea fermă ca acum 20 de ani. Atunci când sunt folosite aceste uleiuri sănătoase de îngrijire a pielii naturale ele lucreaza in sinergie cu alte ingrediente naturale, cum ar fi untul de Shea si vitamina E. Uleiurile de strangere naturala a pielii pot fi găsite in creme și loțiuni pentru piele mai ferma.

Bicarbonatul

Bicarbonatul de sodiu este o substanță alcalină, care poate exfolia celulele moarte ale pielii de pe fata, si înmoaie tenul, precum și a ajuta la strângerea porilor.
Pasta de bicarbonat de sodiu (apă și bicarbonat de sodiu) este folosita ca un exfoliant și întinzător. Se amestecă o cantitate mică de bicarbonat de sodiu cu apă și masam pielea feței pentru un minut. Înainte de a aplica această pasta pe întreaga față, asigurați-vă că nu apar reacții alergice prin aplicarea pe o suprafață mică de piele pe partea interioara a cotului.

Fa exerciții faciale

Exercițile faciale de stranger a mușchilor neutilizati din față, care tonifiaza pielea în mod corespunzător și ajută la strangerea pielii lăsate fără o intervenție chirurgicală. Există diferite exerciții faciale care sunt foarte bune pentru fermitatea și tonifiera pielii de pe obraz, ochi, buze, gât, și frunte, și ar trebui să fie efectuate de două ori pe zi.

Aplică protecție solară

Protejarea pielii împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete soarelui este cel mai bun sfat de strângere a pielii pentru reducerea ridurilor si lasarea pielii de pe fata. Și anume, expunerea la soare este cauza principala a imbatranirii, inclusiv ridurilor prematuri si lasarea pielii faciale.
Pentru cea mai bună protecție, se aplică o protecție solară de calitate cu generozitate pe fata si pe gat, cu 30 de minute înainte de a merge în aer liber.

Înainte de a suferi tratamente chirurgicale pentru intinderea pielii, ar trebui să încercați aceste metode naturale și sfaturi pentru strângerea pielii de pe față, și să le combinati cu un regim regulat de îngrijire a pielii, exercitii fizice si un somn adecvat.

Victor Diaconescu
informatii despre proceduri chirurgicale si cosmetica medicala – Susanu Clinic

Cosmetic Line:
Related Post