X

Cat conteaza aspectul fizic?

Cei care au citit acest titlu si s-au gandit ca vom discuta aspectul fizic al femeilor, primesc felicitari din partea mea.

Cei care s-a gandit la cat de mult conteaza pentru femei fizicul unui barbat, nu primesc felicitari, ci doar un post care i-ar putea ajuta.

Bun… In general, aspectul fizic al unui barbat are importanta pe care barbatul respectiv i-o ofera. Adica, daca tipul este inzestrat de natura cu un fizic placut, va incerca sa profite de acest atribut.

Cat de mult? Depinde de ce alte calitati mai are.

Este posibil ca modul prin care va incerca sa starneasca atractie sa fie legat atat de exploatarea felului in care arata, cat si de exploatarea altor capacitati: interpretarea corecta a semnalelor non-verbale ale femeilor, capacitatea de-a purta conversatii interesante, umor etc.

In cazul in care se poate baza doar pe aspectul sau fizic, se va purta ca atare: adica va fi un tip aspectuos, dar sec.

Ori, in asemenea situatie, este destul de probabil ca modul in care arata sa nu mai ai conteze atat de mult la doar cateva minute dupa ce interactioneaza cu o femeie.

Femeile nu sunt creaturi proaste insetate de sex cu Brad Pitt!

Cel putin nu genul de femei in compania carora merita sa-ti petreci timpul.

Nu te mai gandi ca aspectul tau fizic are aceeasi importanta pentru o femeie precum are pentru tine. Daca tu nu iti doresti sa ai de-a face decat cu diferite copii ale Nicoletei Luciu sau doar cu Nicoleta insasi, nu inseamna ca tipele cu care interactionezi isi doresc doar aventuri cu Colin Farrel.

Adevarul este ca un singur ingredient nu este suficient pentru a starni atractie cu adevarat. Nu este de-ajuns sa ai doar umor, doar capacitatea de-a purta conversatii interesante, doar sa arati bine etc.

Si tine minte: femeile sunt atrase de barbati, nu de poze. Iar atractie provoaca barbatii cu un anumit caracter, cu o anumita atitudine, cu un anumit mod de actiona si reactiona, cu anumite calitati care nu provin din musculaturi perfect definite.

PS: apropo, uita-te la tipul din imagine si incearca sa-ti explici cum de starneste atractie printre milioane de femei in ciuda faptului ca nu e nici pe departe incadrabil in ceea ce societatea in care traim numeste barbat aratos.
Scris de Alex David

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post