X

Zodia Berbec

Horoscop august 2023. Iată o privire generală asupra horoscopului pentru luna august 2023 pentru fiecare semn zodiacal. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar interpretări generale și nu se aplică în mod necesar fiecărei persoane în mod individual.

Zodia Berbec – Personalitate, profilul profesional, dragoste și căsnicie, sănătate

Nativii din zodia Berbec sunt caracterizați prin umor, poftă de viață dar și multă încăpățânare. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Cunoaște-ți prietenii născuți în această zodie din descrierea personalității lor psiholige, profesionale și sentimentale.

Când începe zodia Berbec

Zodia Berbec începe pe 21 martie și durează până pe 20 aprilie. Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător), Berbecul are cea mai multă energie, cea mai puternică forță intuitivă, cea mai mare voință de a acționa și de a reuși.

Ce planetă are zodia Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec sunt guvernați de planeta Marte, planeta energiei, a acțiunii și a dorinței. Acești nativi sunt atrași de acțiune și nu vor pierde niciodată prea mult timp stând pe gânduri.

Repere în zodia Berbec:

Elementul esențial: Focul
Piatra prețioasă reprezentativă: diamantul
Metalul reprezentativ: fierul
Culoarea caracteristică: verde
Ziua cea mai favorabilă: marți
Numerele norocoase: 1, 9

Ce personalitate au cei măscuți în zodia Berbec

Bărbatul născut în zodia Berbec excelează prin câteva trăsături care-l fac adorabil:
simțul umorului;
talentul în bucătărie;
sensiblitatea și creativitatea artistică;
pofta de viață.

Pe de altă parte, viața alăuri de un nativ Berbec poate însemna o serie de provocări, pentru că deseori:
este de o mare încăpățânare;
are înclinații spre lenevie și visare;
refuză să ia lucrurile în serios.

Femeia născută în zodia Berbec este puțin mai cu picioarele pe pământ, în sensul că:
nu merge cu gluma până în pânzele albe;
gătește cu plăcere, dar mai calculat și mai sănătos;
își prioritizează mai juducios activitățile și cheltuielile;
face concesii bărbatului, tratându-l deseori ca pe un copil;
își cunoaște bine interesele profesionale și nu riscă răzvrătirea împotriva autorității.

Profilul profesional al celor născuți în zodia Berbec

creativitate și inițiativă;
nevoia de independență;
refuzul programului riguros;
ireverența față de autoritate;
oroarea de rutină și monotonie;
mândria lucrului bine făcut;
respingerea angajamentelor pe termen lung.

Toate acestea fac din bărbatul născut în zodia Berbec un candidat ideal pentru profesii liberale, în zone creative. Este prea comod ca să fie întreprinzător privat și să-și asume responsabilitatea angajaților, a contractelor economice, a birocrației și fiscalității.

Femeia Berbec, pe de altă parte, poate să se înregimenteze în statutul de angajată, dar își dobândește ușor o oarecare independență și reușește să mulțumească pe toată lumea, fără a-și pierde nimic din demnitate. O glumă bună spusă la momentul potrivit o va scoate întotdeauna din orice încurcătură. Este adesea atrasă de profesiile tipic masculine.

Cum iubește zodia Berbec

Zodia este caracterizată de senzualitate și pasiune – rareori se confruntă cu inhibiția.

Bărbatul din zodia Berbec iubește cu fantezie, admiră cu generozitate și face daruri neașteptate, alese mai mult după gusturile lui (desăvârșite, ce-i drept). Complimentele lui sunt sincere și încântătoare. Însă nu încerca să-l târăști la petreceri cu lume multă, la evenimente la care să participe din obligație și, mai ales, nu-l sili să poarte costum și cravată.

Femeia Berbec știe foarte bine ce face, chiar dacă dă impresia că lasă totul să curgă de la sine. Umorul și îngăduința sunt cheile uniunii ei fericite cu partenerul. Este statornică în dragoste și devotată în căsnicie. Îi plac reuniunile cu prietenii, dar, la fel ca și corespondentul masculin, o plictisesc obligațiile sociale, ținutele rigide și comportamentul de fațadă.

Cum stau cu sănătatea cei născuți în zodia Berbec

Energic, viguros și rezistent, Berbecul poate avea de suferit mai mult din cauza exceselor și a imprudențelor. Zona lui sensibilă este capul. Cefaleele, migrenele, afecțiunile căilor respiratorii superioare și ale ochilor sunt cele care îl pot supăra mai frecvent.

Zodia Berbec este, poate, cea mai veselă și cea mai boemă. Dacă-i valorificăm calitățile și nu forțăm în punctele slabe, Berbecul poate fi cel mai bun prieten, angajat sau partener de viață.

SURSA: avantaje.ro
Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post