X

Vrei sa arati perfect de REVELION? Elimina aceste alimente din dieta!

Nu mai sunt decat cateva zile pana la sfarsitul anului si in mod sigur va doriti pentru REVELION o silueta de vis. Nu e tarziu sa scapati de 1-2 kilograme daca incepeti chiar de astazi o dieta din care sa eliminati aceste alimente.

Elimina nu numai zaharul, ci si indulcitorii.

Stiti ca zaharul ingrasa, excesul fiind stocat in depozite de grasime, dar nici indulcitorii nu sunt recomandati, deoarece cresc nivelul de insulina din sange. Cu cat nivelul de insulina este mai mare cu atat creste si senzatia de foame.

Painea alba si produsele din faina alba.

Painea alba este pregatita din grau super rafinat, care nu mai contine nutrienti, deci nu este satioasa, in schimb contine foarte multe calorii goale care ingrasa. Cu atat mai rele sunt produsele de cofetarie sau de patiserie, care pe langa faina alba contin si zahar, grasimi saturate sau grasimi trans.

Nu aveti incredere in produsele care au inscris pe eticheta continut mic sau zero de grasimi

Pentru a le face gustoase producatorul adauga zahar, arome artificiale, aditivi care va ingrasa mai mult decat o grasime sanatoasa.

Renuntati la prajeli si eliminati uleiul de floarea soarelui

Gatiti prin fierbere, la abur sau la cuptor si folositi ulei de masline. Renuntarea la prajeli va aduce si alte beneficii importante in afara de scaderea greutatii: scade nivelul colesterolului, regleaza tensiunea arteriala, ajuta la o mai buna digestie.

Eliminati sucurile carbogazoase

…si orice alt fel de sucuri, chiar si cele preparate in casa; consumati fructele ca atare si veti beneficia de aportul mai mare de fibre care ajuta la scaderea numarului de kilograme.

Nu consumati popcorn preparat la cuptorul cu microunde

…si nici alte rontaieli in fata televizorului. Popcornul este un aliment sanatos, dar nu cel care se afla in pungile pentru preparat la microunde. Acesta contine nu numai cantitati mari de sare si unt, ci si chimicale nocive pentru silueta si pentru sanatate.

Metode ca sa ai grija de silueta iarna

  1. Cafeaua este o bautura de care nu prea ne mai putem lipsi si chiar aduce o serie de avantaje sanatatii si starii noastre de bine, dar daca o combinati cu lapte sau cu frisca devine un aliment periculos pentru silueta.
  2. Macar pana la sarbatori renuntati la pizza si la alte produse fast-food, care pentru multi dintre noi au devenit ispititoare, dar care ar trebui sa fie consumate cat mai rar posibil; nu numai ca ingrasa, dar sunt total nefolositoare si chiar daunatoare sanatatii si care duc la obezitate si la bolile declansate de aceasta.
  3. Micsorati consumul de sare, care va retine lichidul in organism si va face sa pareti mai plinuti decat sunteti de fapt si inlocuiti-l cu ierburi aromatice sau cu condimente care chiar va pot ajuta sa slabiti – piper, ardei iute etc.

SURSA: Cura de Miere

Cosmetic Line:
Related Post