X

Trucuri pentru a avea un gat frumos si fara riduri

Toate femeile sunt constiente ca gatul le tradeaza de cele mai multe ori varsta. Exista oare vreo modalitate de a preveni imbatranirea prematura si ridarea gatului? In primul rand, trebuie sa-ti amintesti mereu ca toate mastile nutrive si de tonifiere pe care le aplici pe fata, ar trebui sa le folosesti si pe gat.

In cazul in care incepi sa observi riduri pe gat, poti sa folosesti urmatoarele remdii si trucuri:
– Sterge gatul cu ulei de migdale. Apoi, fa un masaj de la barbie in jos cu o bucata de apa inmuiata in apa cu sare. In timpul masajului, fa si niste cercuri, in timp ce degetele iti aluneca pana la baza gatului. La final, aplica o crema cu valoare nutritiva ridicata si maseaza pana cand aceasta este absorbita de piele.

Iata si un tratament pentru pielea incretita de la gat: Coace un cartof mare, apoi cojeste-l si zdrobeste-l bine. Amesteca apoi piureul de cartof cu un galbenus de ou, o lingura de miere si o lingurita de ulei de nuca de cocos. Ia o bucata de material, aplica pe ea amestecul si apoi infasoar-o pe gat. Fixeaza bine tesatra cu o folie de plastic sau o esarfa, astfel incat piureul sa fie bine asezat pe gat. Se tine asa minimum o jumatate de ora.

Gimnastica pentru consolidarea muschilor gatului:

– Muta capul usor de la dreapta la stanga, si apoi in directia opusa.
– Inchide gura strans, apasa ferm limba in partea de sus a cavitatii bucale si stai asa cat de mult poti. Vei sesiza o presiune in muschii gatului. Apoi relaxeaza-te. Repeta operatiunea de cateva ori pe zi.
– Stai in pozitie verticala, intoarce capul brusc spre dreapta, apoi indreapta-l, repeta figura la stanga.

SURSA: viral-braids.com

Procedura COSMETICA MEDICALA pentru gat – MEZOTERAPIA:

Mezoterapia este o metodă modernă de tratament folosită în medicina estetică non-invazivă, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect stimularea sintezei de colagen și creșterea fermității pielii, refacerea elasticității și tonicității pielii.

Cosmetic Line:
Related Post