X

Tratamentul pleoapelor cazute

Tratamentul pleoapelor cazute – blefaroplastie nechirurgicala. Pleoapele cazute sunt o problema estetica des intalnita, mai ales la persoanele mai in varsta. Acestea pot afecta viata de zi cu zi, din cauza blocarii campului vizual. Blefaroplastia nechirurgicală (cu fire resorbabile ) are ca scop liftingul si intinerirea zonei ochilor – pleoapelor superioare, pleoapelor inferioare – prin tehnici minim invazive, care sa inlocuiasca operatia de blefaroplastie chirurgicala.

Liftingul cu fire resorbabile este un o alternativa sigura si convenabila a liftingului chirurgical.  Conceput a fi un tratament minim invaziv,  confera rezultate remarcabile pe pielea lasata. Tratamentul cu fire resorbabile  ofera pielii efect de rejuvenare, regenerare, si lifting. Firele sunt perfect compatibile cu tesutul uman si complet resorbabile, sigure de utilizat, fara reactii secundare. Odata introduse in piele stimuleaza procesul de formare a colagenului nou in piele ce are rol de regenerare, refacere a elasticitatii pielii, albire a pielii.

Tratamentul  este minim invaziv, se realizeaza cu anestezie locala, vindecarea este rapida si fara cicatrici.  Acesta se adreseaza persoanelor cu piele laxa si in exces la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. Lifting-ul cu fire resorbabile se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor ce isi doresc imbunatatirea aspectului ochilor dar nu vor sa apeleze la operatiile chirugicale ce sunt invasive care presupun o perioada mare de recuperare.

Procedura consta in introducerea in piele a firelor ce au rolul de a ridica si elimina excesul de piele la nivelul peloapelor, oferind imediat un aspect intinerit care se imbunatateste in timp. Firele nu se vad, nu se simt, nu raman semne vizibile. In timp firele introduse in tesut stimuleaza formarea de colagen nou in piele, circulatia in zona tratamentului este imbunatatita si ca rezultat aspectul pielii in zona de tratament este semnificativ intinerit.

Blefaroplastia nechirurgicala cu fire resorbabile se realizeaza cu fire special concepute pentru zona din jurul ochilor, pentru a obtine efect de lifting a pielii, de regenerare si intinerire a privirii.

Cosmetic Line:
Related Post