X

Tratamente… care te pregatesc pentru venirea verii

Dupa o lunga perioada de “hibernare”, femeile trebuie sa se pregateasca pentru venirea anotimpului cald si sa aplice anumite tratamente de frumusete ca sa isi recapete prospetimea si luminozitatea.

Incepand cu pedichiura si terminand cu epilarea, totul intra in programul intensiv de pregatire pentru soare, plaja, nisip si fuste scurte. Cei de la All Women’s Talk iti fac o lista cu tratamentele pe care trebuie sa le faci.

Odata cu venirea verii si a caldurii incepem sa purtam sandale si saboti drept urmare este necesar sa iti faci pedichiura. Nu uita ca si unghiile sunt o carte de vizita, asa ca nu ignora aspectul.

De asemenea, nu trebuie sa astepti pana te duci la mare ca sa obtii un bronz frumos. Ca sa iti pregatesti pielea pentru asta poti sa te duci la cateva sedinte de solar. Vei obtine un bronz frumos, dar nu uita ca nu trebuie sa exagerezi pentru ca e daunator.

Chiar daca nu e un lucru pe care ti-ai dori sa il faci, e nevoie sa faci asta, adica sa te epilezi. Fie ca te duci la un cabinet de cosmetica sau faci asta acasa nu amana momentul pentru ca barbatii iubesc pielea matasoasa.

Dupa o iarna grea si o primavara in care incercam sa ne intram in ritm si tenul sufera. De aceea trebuie sa iti faci o curatare si dupa aia sa aplici masti hidratante. De asemenea nu uita sa folosesti creme cu factor de protectie chiar daca te duci la birou.

Nu doar tenul este important, ci si restul corpului. Nu ar strica sa iti faci niste impachetari ca sa dai un “suflu” nou si prospetime pielii tale.

O alta metoda care te ajuta sa te pregatesti pentru venirea verii sunt baile cu namol. Apeleaza cu incredere la asta ca sa te relaxezi si sa ai o piele moale si fina.

Nu in ultimul rand, nu uita sa treci pe la coafor ca sa aplici un tratament parului si daca e cazul sa tai varfurile casate si afectate de frigul iernii. Daca ai terminat cu toate astea poti sa te bucuri de venirea soarelui.

Cosmetic Line:
Related Post