X

Tratament cearcăne/ pungi sub ochi

Tratament cearcăne/ pungi sub ochi

Pielea din jurul ochilor, care şi aşa este subtire şi mai sensibilă, se subtiază şi mai mult odată cu vârsta, iar vasele de sânge din acea zonă devin mai vizibile. Iar dacă eşti şi amatoare de soare şi plajă, asta nu face decât să agraveze problema.

Ei bine, dacă te-ai săturat să aplici zi de zi tone de fond de ten şi anticearcan, există şi soluţii permanente cu efect imediat dar… şi soluţii simple pentru probleme la fel de simple.

Despre cearcăne/ pungi sub ochi şi… tratamente cosmetice

Deoarece cauzele sunt de obicei multiple şi conjugate, tratamentul cearcănelor trebuie, în consecinţă, personalizat, în funcţie de datele fizice, genetice, dar şi de stilul de viaţă al fiecarei femei. În orice caz, cearcănele vă umbresc frumuseţea şi constituie, din pacate, una din cele dintâi probleme estetice cu care se confruntă faţa dumneavoastră. Cu pungi sub ochi, privirea dumneavoastră nu are impact, chipul arată tern şi obosit, întreaga fizionomie se schimbă.

Evolutia cosmeticii în general şi a cosmeticii medicale în mod particular permite, din fericire, o mare eficienţă în tratamentul pungilor de sub ochi şi eliminarea cearcănelor. Creme, geluri, apartură specializată, intervenţii cosmetice de maximă fineţe vor acţiona întegral pentru eliminarea cearcănelor, redându-vă o înfăţişare cu câţiva ani mai tanară.

Soluţii cosmetice pentru cearcăne şi riduri fine…

Concepute special pentru nevoile deosebite ale ţesutului sensibil din jurul ochilor, din care cea mai acută este devitalizarea, cosmeticele pentru tratamentul cearcănelor aduc rezultate vizibile în timp şi, în consecinţa, în starea dumneavoastra de spirit. Odinioară la îndemana diferitelor leacuri babesti, eliminarea cearcănelor este astăzi posibilă prin produse specializate, accesibile în clinicile de estetică medicală.

Cearcănele se estompează sub tratament, iar noi vă vom recomanda cum să acţionaţi ulterior acestuia şi ce produse de îngrijire să folosiţi în continuare. Privirea unei femei este elementul esenţial în definirea fizionomiei sale, prima impresie ce se întipăreşte în minte, deci e clar ce ravagii pot face asupra înfăţişării cearcănele şi pungile de sub ochi, şi asta chiar de la vârste fragede. Din fericire, progresele cosmetice permit ca astăzi cremele cosmetice pentru cearcăne să realizeze eliminarea lor progresivă şi imbunătaţirea vizibilă a ţesutului devitalizat din jurul ochilor. Îndrăzniţi să recurgeţi la un tratament pentru cearcăne asistat de profeşionisti!

Cearcăne pronunţate – remedii

Determinate genetic, acutizate de regimul de viaţă sau de alimentaţie, agravate de lipsa îngrijirii specifice, cearcănele de sub ochi impiedică multe femei să se simtă în largul lor şi să privească lumea cu capul sus. Cearcănele pronunţate de sub ochi vă conferă, la lumina zilei, un aspect obosit, tern, îmbătrânit, cu totul neatractiv. Cu siguranţă fiecare dintre noi a încercat acasă şi din auzite variate remedii pentru cearcăne şi este, din pacate, la fel de sigur ca niciunul nu au dat rezultatele scontate…

Continuare text Susanu Clinic – Chirurgie Plasitica si Reconstructiva

Cosmetic Line:
Related Post