X

SECRETUL VEDETELOR INTERNATIONALE

Le-am admirat in filme sau pe covorul rosu, intrebandu-ne care este secretul lor si cum de arata atat de bine. Pe langa inzestrarea avuta de la mama natura, multe dintre vedetele internationale au apelat si la specialistii in infrumusetare.

Majoritatea artistilor au beneficiat de operatii estetice pentru a-si pastra pielea tanara si frumoasa. Cele mai populare interventii sunt: rinoplastia, augumentarea mamara si injectarile cu Botox.

Vedete cu rinoplastie:

Prin procedura de rinoplastie se realizeaza corectarea estetica a aspectului exterior al nasului, pentru a-l echilibra si a recontura armonios forma fetei. Aceasta interventie trateaza cu succes si deviatiile de sept, care cauzeaza dificultati in a respira corespunzator.

Actrita din “Dirty Dancing”, Jennifer Grey, si-a facut rinoplastie imediat dupa ce a devenit celebra, pentru a-si indrepta nasul.

Si cantareata Beyonce are un nas mai mic decat la inceputurile carierei, care este acum aproape perfect, conform specialistilor in domeniu.

Actrita Lisa Kudrow, din serialul “Friends”, a recunoscut ca a beneficiat de rinoplastie la varsta de 16 ani, pentru ca se considera “urata’. A scapat de acest complex chiar inainte de a merge la un nou liceu, iar aceasta schimbare i-a redat nu doar increderea in sine, ci si ambitia de a reusi in tot ce isi propune.

Si Courtney Love si-a remodelat nasul. “In doar 6 luni, intreaga mea lume s-a schimbat’, a marturisit actrita.

Cantareata Britney Spears a apelat si ea la rinoplastie, pentru un nas mai drept si mai subtire. Aceasta a fost prima interventie estetica a artistei.

Printre alte vedete de succes care si-au remodelat nasul se numara si actrita Jessica Alba, dar si cantaretele Ciara si Gwen Stefani.

Vedete care si-au marit sanii:

Marirea sanilor cu implanturi de silicon (mamoplastia de augmentare) este cea mai populara interventie estetica. Aceasta procedura chirurgicala are ca scop marirea volumului si imbunatatirea formei sanilor prinr-un implant siliconic plasat in spatele sanului.
Augmentarea mamara imbunatateste atat aspectul fizic, cat si nivelul increderii in sine.

Pe langa rinoplastie, frumoasele Ciara, Britney Spears si Gwen Stefani au suferit si interventii de marire a sanilor, pentru a afisa un look mai feminin in videoclipuri.

Cantareata Iggy Azalea si-a facut augumentarea mamara in 2015 si nu a tinut ascunsa aceasta interventie, asa cum fac majoritatea vedetelor. Mai mult, ea a fost extrem de multumita de noii ei sani: “Ii iubesc asa de mult, incat trebuie sa vorbesc despre ei. Te simti mult mai liber cand spui adevarul si nu-ti mai faci griji ca cineva iti va afla secretul”.

Actrita Angelina Jolie a fost nevoita sa recurga la implanturi mamare si la chirurgia reconstructiva dupa o dubla mastectomie preventiva. Ulterior, a laudat descoperirile tehnologice din domeniu, care i-au conferit un rezultat pe masura asteptarilor.

Beyonce nu a recunoscut pana in prezent ca ar fi avut o interventie de marire a sanilor, desi pozele indica o schimbare la nivelul bustului ei. Dupa ce a dat nastere, sanii ei par si mai ridicati, si mai fermi. Daca nu si-a marit sanii, cu siguranta cantareata a apelat la o procedura de ridicare a lor.

Una dintre cele mai vizibile schimbari a fost la cantareata Christina Aguilera, care afiseaza in prezent un bust de invidiat.


Vedete care au apelat la BOTOX:

Injectiile cu toxina botulinica constituie un tratament simplu, minim invaziv, deci nechirurgical, care sunt administrate, insa, tot de un doctor estetician, pentru securizarea rezultatului.

Ele au ca efect temporar netezirea ridurilor de incruntare dintre sprancene, a celor orizontale de pe frunte, dar si a liniilor de expresie din jurul ochilor.

Desi aceasta procedura este extrem de populara si solicitata in clinicile de specialitate, foarte putine vedete admit ca apeleaza la ea.

Si actrita Jane Fonda se bucura constant de aceasta procedura minim-invaziva de reducere a ridurilor.

Megan Fox a declarat: “E minunat ca avem acum tehnologia sa putem face atatea (interventii estetice)!” Desi nu a marturisit niciodata ca si-a injectat Botox, specialistii sunt siguri ca actrita recurge periodic la aceasta procedura, caci tenul si fruntea ei sunt mereu intinse, fara niciun rid…

SURSA:

Cosmetic Line:
Related Post