X

Soarele în Zodia Pești

Horoscop august 2023. Iată o privire generală asupra horoscopului pentru luna august 2023 pentru fiecare semn zodiacal. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar interpretări generale și nu se aplică în mod necesar fiecărei persoane în mod individual.

Soarele în Zodia Pești – Ce schimbări inevitabile aduce acest tranzit fiecărei zodii?

Soarele în Zodia Pești. Zodia Pesti 2020. Intre 19 februarie si 20 martie, an de an, Soarele tranziteaza zodia Pesti iar noi ne vom afla sub influenta acestui semn zodiacal.

Zodia Pesti, ultima dintre cele 12 zodii, este simbolizatata ca doi pesti ce inoata in directii opuse, simbolizand dualitatea prezenta in vietile noastre. Zodia Pesti aduce in prim plan atat lumina cat si intunericul din noi, cele doua energii opuse.

Pestii sunt ultima statie din cele 12 a calatoriei Soarelui prin zodiac. In acest an, de la sezonul Pesti 2019 si pana acum, si noi am calatorit impreuna cu Soarele prin toate zodiile, am crescut si ne-am schimbat, am castigat, am pierdut, am plans si am fost fericiti iar fiecare eveniment ne-a facut sa fim mai intelepti si mai emotionali.

Tot acum, traversand aceeasta perioada de inchidere a ciclului astrologic anual, este vremea sa tragem concluzii. Reflectam acum la ce s-a intamplat in ultimul an, la stadiul in care se afla vietile noastre si luam hotarari pentru viitor. Este important sa reusim sa facem desprinderea de trecut pentru a putea crea viitorul, pentru a fi mai buni si mai performati in ceea ce ne propunem.
Acum trecem de la logicul si pragmanticul Varsator la emotionalul si sensibilul semnului Pesti

Este nevoie sa traversam acum zodia Pesti 2020 ca sa tragem o gura de aer proaspat, sa simtim ce e de simtit chiar daca exageram, sa punem laolalta toate bucatile de puzzle adunate de peste an si sa ni le asumam ca parte din cine suntem, ca sa putem porni pe un nou drum dupa ce se termina acest sezon si Soarele isi reia un nou ciclu de un an.

Chiar daca daca esti nascut intr-o zodie de pamant sau de aer, tot te vei simti nefiresc de indecis, delicat, sensibil si visator.

In zodia Pesti este bine sa lasam intuitia, compasiunea si imaginatia sa ne conduca. Putem aborda fara presiune subiecte ce alta data ne pareau imposibile, putem ramane detasati.

Tot ce avem nevoie sa facem acum este sa ne regasim credinta si speranta si sa fim convins ca va fi bine si ca orice asteptari am avea, acestea vor aparea la momentul potrivit pentru noi.

Sa vedem mai departe ce aduce acest tranzit astral fiecarei zodii in parte:

Zodia Pesti 2020. BERBEC

Nativii Berbec sunt foarte activi si receptivi sub acest tranzit. Vor observa tot si vor inregistra si cele mai mici lucruri care se intampla in jurul lor. Pot simti acum ce este bun si ce este in defavoarea lor, au o intuitie buna care-i ghideaza.

In februarie pot sa apara blocaje sau incertictudini legate de serviciu, studii sau documente legale, insa incepand cu 1 Martie, sustinerea Universului pe aceste segmente va va ajuta sa rezolvati orice.

Zodia Pesti 2020. TAUR

Pentru nativii Taur, energiile atrale se vor indrepta catre zona parteneriatelor, a asocierilor dar si a priteniilor. Va fi foarte important sa evitati speculatiile financiare in lune februarie, sa nu purtati negocieri nici legate de bani si nici legate de perioade scadente. Amanati totul dupa 1 martie cand veti avea mai multa sustinere si inspiratie.

Cum spunea si mai sus, martie va ramane o luna de varf in care veti obtine rezultate, veti crea conexiuni noi si veti primi suportul de care aveti nevoie din partea celor dragi.

Zodia Pesti 2020. GEMENI

Sezonul zodiei Pesti pana pe 20 martie 2020 pune accent pe cariera, directie de viata si imagineaâ publica. Februarie sub Pesti poate fi mai complicata pentru afaceri, si multi dintre cei din jurul tau pot sa nu fie de acord cu planurile sau strategiile tale.

Martie insa te lasa sa respiri si iti poate aduce un venituri financiare suplimentare, un comision sau orice alta crestere in finante. Poate fi vorba chiar de o promovare la locul de munca.

Zodia Pesti 2020. RAC

Tranzitul Soarelui in Pesti pana pe 20 martie 2020 pentru tine iti deschide oportunitatea de a-ti extinde limitele prin educatie si cunoastere.Poti face calatorii acum, poti afla informatii noi sau poti impartasi cu cei din jur. Un schimb de experienta pentru cei ce au legaturi cu strainateta nu poate fi exclus.

In februarie poti avea unele riscuri profesioanale, unele lucruri ar putea sa nu se tranzactioneze sau sa nu se desfasoare asa cum va doriti, iar sanatatea va poate crea cateva neplaceri.
Martie insa vine cu vesti bune pentru zona parteneriatelor, de orice natura ar fi acestea – personale sau profesionale.

Zodia Pesti 2020. LEU

Sezonul Pesti, pentru lei, este axat pe relatiile intime si pe angajamentele financiare pe care le aveti in acest moment.

Luna februarie poate aduce cateva dificultati de ordin material pe care veti incerca din rasputeri sa le rezolvati si poate fi si o perioada cu probleme pe plan sentimental in care partenerul v-ar putea respinge.

Martie insa incepe foarte bine, cu o revenire pe plan financiar, iar cei ce se confrunta cu probleme de sanatate vor gasi un remediu care le va imbunatati starea.

Zodia Pesti 2020. FECIOARA

Si pentru Fecioare, sezonul zodiei Pesti se va axa in principal pe relatii, indiferent de ce natura ar fi acestea. Cel putin pe plan sentimental, astrologii va sfatuiesc sa lasati fraiele pe mainile parteneruluid e viata si sa nu va mai stresati cu probleme inutile.

Chiard aca pana la finalul lunii februarie ati putea avea dificultati in familie sau cu partenerul de viata, din martie lucrurile intra pe fagas normal, va regasiti pofta de viata si de distractie.

Zodia Pesti 2020. BALANTA

Tranzitul Soarelui in Pesti pana pe 20 martie 2020 pentru tine face ca munca si sanatatea sa fie in topul listei de prioritati. Fii prudent in februarie mai ales daca trebuie sa semnezi documente cu miza mare si evita decizii bruste, fa lucrurile cu atentie.

In martie sub sezonul Pesti, apar vesti bune pentru tine – casa si caminul tau iti vor fi sursa sa-ti reincarci bateriile.

Zodia Pesti 2020. SCORPION

Tranzitul Soarelui in Pesti pana pe 20 martie 2020 pentru tine este vreme pentru dragoste, creativitate si veselir. Scopionul esti semn de apa ca si Pestii, deci asemenarea voastra este benefica pentru tine. Februarie poate fi o provocare pe plan financiar, deci daca banii nu vor fi punctul tau forte ai putea sa te dedici mai mult cunoasterii spirituale, meditatiei si relaxarii. Va fi o pauza obligata dar cu beneficii mari.

Canalele energetice ti se deschid insa incepand cu luna martie si vei reusi sa-ti demarezi proiectele.

Pe plan sentimental, ai parte de clarificari. Se echilibreaza relatia cu persoana iubita.

Zodia Pesti 2020. SAGETATOR

Tranzitul Soarelui in Pesti pana pe 20 martie 2020 pentru tine pune focus pe viata ta personala , pe casa si pe familie. Stai departe de discutii aprinse si de negocieri ample de business mai alesin februarie.

Martie insa iti va aduce o crestere de natura materiala care te poate ajuta in proiectele tale pe zona casa, familie sau imobiliare.

Zodia Pesti 2020. CAPRICORN

Tranzitul Soarelui in Pesti pana pe 20 martie 2020 pentru tine pune lumina pe activitatile tale de rutina, pe schimburi de orice fel si pe comunicare, fiind o perioada aglomerata pentru majoritatea nativilor.

Fii atent pe potentiali inamici in februarie dar si la evenimente ce iti pot afecta starea de spirit si sistemul nervos.

Ai nevoie de odihna si trebuie sa nu mai pui atat de mult suflet. Ramai detasat indiferent ce se intampla sau indiferent de vestile pe care le primesti.

Martie este insa o luna care iti surade, vei avea parte de progres, reusindu-ti toate activitatile pe care ti le-ai propus.

Zodia Pesti 2020. VARSATOR

Tranzitul Soarelui in Pesti pana pe 20 martie 2020 pentru tine pune accentul pe veniturile tale si pe respectul si stima de sine.

Evita discutiile despre finante mai ales in februarie si focuseaza-te pe componentele creative ale vietii tale, pentru ca va trebui sa -ti folosesti puterea de convingere in discutiile cu investitorii sau cu cei de la serviciu.

Martie va fi insa o luna neasteptat de buna care iti va deschide oportunitati si iti va oferi resursele de care ai nevoie.

Zodia Pesti 2020. PESTI

Cu Soarele in zodia ta, este timpul sa stralucesti cu adevart! Dorintele iti sunt trezite si din ce in ce mai clar si acum poti vedea evolutie in tot ceea ce iti propui.

Februarie este o perioada mai dificila si aglomerata profesional, cu solicitari destul de complexe din partea sefilor sau cu angajamente profesionale care te vor tine ocupat si solicitat, fapt ce nu-ti va conveni. Rezultatele vor di insa unele spectaculoase si te vei bucura de recunoastere intr-un timp foarte scurt.

In martie, sustinerea unor persoane influente te-ar putea propulsa acolo unde nu sperai niciodata sa ajungi.

SURSA:
Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post