Frumusețe & Sănătate

Sfaturi pentru un abdomen plat

Pentru a maximiza rezultatele antrenamentului, trebuie sa acorzi o importanta sporita alimentatiei.

1. Mai multe proteine
Atunci cand vine vorba de pierderea in greutate, mai ales in regiunea abdominala, proteinele sunt cei mai importanti macronutrienti. Studiile au demonstrat ca proteinele reduc poftele alimentare cu pana la 60% si stimuleaza metabolismul. In plus, oamenii care consuma proteine in fiecare zi consuma cu 441 de calorii mai putin.

2. Mai putini carbohidrati
Dietele sarace in carbohidrati se numara printre cele mai eficiente, in special daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus din regiunea abdominala.
Daca iti doresti rezultate rapide, incearca sa reduci cantitatea zilnica de carbohidrati consumata la 50 de grame. Acest lucru va declansa procesul de cetoza, iar organismul va folosi ca sursa primara de energie grasimile depozitate.

3. Mai multe alimente bogate in fibre
Conform unui studiu desfasurat pe o perioada de 5 ani, persoanele consumul a numai 10 grame de fibre pe zi va reduce cu 3,7% cantitatea de grasime din cavitatea abdominala. Cele mai bune surse de fibre sunt legumele, fructele, precum si unele cereale cum ar fi fulgii de ovaz.

Sursa popsugar.com

Sugestii

Vezi articole

post-image
Beauty & LifeStyle

Zodia Berbec

Zodia Berbec – Personalitate, profilul profesional, dragoste și căsnicie, sănătate Nativii din zodia Berbec sunt caracterizați prin umor, poftă de viață dar și multă...
Vezi articol