X

REJUVENAREA FACIALĂ CU PRP (Liftingul vampirilor)

REJUVENAREA FACIALĂ CU PRP. Terapia cu PRP (Platelet Rich Plasma sau Plasmă îmbogăţită cu plachete/plăcuţe sangvine) mai este cunoscută și sub denumirea de „Liftingul vampirilor”.


Iniţial, tehnica a fost folosită în chirurgia cardiacă

Iniţial, tehnica a fost folosită în chirurgia cardiacă pentru controlul sângerării şi obţinerea unei vindecări mai accelerate, însă în prezent această are aplicaţii practice în tratarea ţesuturilor lezate sau traumatizate, vindecarea rapidă a unor plăgi, tratarea fenomenelor de degenerare a cartilajului, tratarea cicatricilor, accelerarea integrării implanturilor dentare, diminuarea vergeturilor şi multe altele.

Tratamentul este ideal pentru îmbunătăţirea aspectului pielii, diminuare ridurilor fine, redarea fermităţii în zona feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor. De asemenea, este una dintre puţinele terapii ce au efecte cu adevărat vizibile în zona ochilor, cearcănelor şi în jurul gurii.

PRP este plasmă îmbogăţită cu un număr mult mai mare de plăcuţe sangvine decât se găsesc în mod normal în sânge. Această concentraţie poate fi de 5 până la 10 ori mai mare decât în mod normal, aducând automat o creştere a concentraţiei factorilor cu rol în regenerare. Procedura presupune recoltarea unei cantităţi mici din sângele pacientului într-o eprubetă specială, ce este apoi supusă unui proces de centrifugare, proces ce măreşte concentraţia plachetelor sangvine și se extrage acea fracţie activată de plăcuţe sangvine.

Rezultatul final al acestui proces de prelucrare este utilizat ca tratament de regenerare progresivă, non-chirurgicală în multiple domenii. Acest tratament prezintă un minim disconfort, acela asociat recoltării sângelui şi al injectării substanţei PRP. Tratamentul se face sub anestezie locală, fără a necesita timp de recuperare. Produsul final injectat (PRP) este complet sigur şi natural, neproducând reacţii secundare sau alergii, tocmai datorită faptului că este rezultat din prelucrarea unui ţesut prelevat din corpul pacientului.

SURSA:

Cosmetic Line:
Related Post