X

Proceduri estetice pentru menținerea tinereții

Efectele îmbătranirii sunt inevitabile, dar grija pentru prevenirea aparitiei lor poate prelungi tinerețea pielii.

Ridurile faciale superficiale și profunde pot fi tratate cu substanțe de umplere

Printre aceste substanțe se află acid hialuronic, grăsime proprie sau implanturi. Colagenul și acidul hialuronic sunt tipuri de substanțe de umplere care se folosesc pe cale injectabilă pentru umplerea ridurilor, liniilor fine ale pielii sau cicatricilor. Acidul hialuronic se găsește în mod natural în țesutul conjunctiv. Utilizat pentru estomparea semnelor îmbătrânirii, acesta poate contribui semnificativ la întinderea pielii din jurul ochilor, buzelor și sprâncenelor sau pentru atenuarea aspectului unor cicatrici.

Tratamentul cu toxina botulinică

Acesta poate contribui la ameliorarea ridurilor frunții, ridurilor din jurul ochilor, gâtului sau buzelor. Ajută la reducerea transpirației excesive a palmelor și a axilelor, iar rezultatele se obțin destul de rapid. „Liftingul lichid” al injectărilor medicale cosmetice combină ambele metode de întinerire a feței (injecții antirid botox și umpluturile dermice cu acid hialuronic) pentru a îmbunătăți sau pentru a mări caracteristicile feței, inclusiv bărbia, buzele, obrajii și tâmplele.

Peelingul chimic

Peelingul chimic constă în aplicarea unei soluții chimice pe piele, care determină exfolierea pielii. Procedura poate fi folosită pentru a reduce liniile fine de sub ochi și din jurul gurii, tratarea ridurilor cauzate de soare, dar și ca urmare a îmbătrânirii. Are efect în îmbunătățirea aspectului cicatricilor minore, tratarea anumitor tipuri de acnee, reducerea petelor, pistruilor și a melasmei, rezultate în urma înaintării în vârstă sau a utilizării anticoncepționalelor. Principalul rol al dermabraziunii este de a ameliora cicatricile provocate de diferite accidente sau boli, dar și ridurile mai puțin profunde, provocate de expunerea excesivă la soare.

Remodelarea cutanată cu laser

Este un tratament pentru reducerea ridurilor faciale, dar și a altor iregularități ale pielii, cum ar fi petele sau cicatricile provocate de acnee. În cadrul acestei tehnici se folosesc fascicule de lumină, pentru a se elimina o serie de straturi ale pielii. Dacă ai linii fine sau riduri în jurul ochilor, frunții sau gurii ori cicatrici adânci, atunci ai putea apela la această tehnică.

SURSA UNICA.RO

Cosmetic Line:
Related Post