X

Piele mereu tânără, cu un element din natură

Piele mereu tânără, cu un element din natură. Natura ne oferă cele mai bune tratamente pentru menţinerea sănătăţii, a stării de bine şi a frumuseţii. Pielea luminoasă şi fără riduri este una dintre cele mai mari dorinţe ale femeilor, însă, de cele mai multe ori, trecerea timpului şi stresul de zi cu zi îşi pun amprenta asupra aspectului nostru.

Pentru menţinerea aspectului tânăr al tenului, colagenul joacă un rol important, fiind responsabil de elasticitatea pielii. Cantitatea de colagen produsă de organism scade odată cu înaintarea în vârstă. Acesta este motivul pentru care apar ridurile şi petele maronii, iar pielea îşi pierde din luminozitate, supleţe şi devine ternă.

…există numeroase remedii naturale, ale căror efecte sunt de necontestat. În acest sens, vă prezentăm câteva alimente cu un conţinut ridicat de colagen natural, care readuc tinereţea pe chipurile fiecăreia dintre noi. Alimentaţia variată, care conţine şi aceste alimente, este secretul „tinereţii fără bătrâneţe”.

Fructele roşii

Antioxidanţii şi licopenul din coaja fructelor roşii, inclusiv a tomatelor, determină oprirea timpului în loc pentru tenul nostru, fiind surse deosebite de colagen natural. Licopenul are şi un rol important în prevenirea tumorilor canceroase.

Verdeţurile

Efectele consumului de asparagus, varză sau spanac sunt vizibile, în scurt timp, asupra pielii, care va deveni mai luminoasă. De asemenea, beneficii sunt asupra menţinerii sănătăţii, datorită conţinutului bogat de vitamine.

Peştele

Puteţi consuma ton, somon sau macrou, fiecare dintre aceşti peşti fiind surse importante de Omega 3, esenţial pentru aspectul tenului nostru. Consumat de cel puţin două ori pe săptămână, îţi vei menţine pielea tânără şi, în plus, vei combate hipercolesterolemia.

Soia

Poate fi consumată atât soia, cât şi produse obţinute din ea – brânza tofu sau laptele de soia. Acestea stimulează producţia de colagen, dar sunt, în acelaşi timp, şi un real ajutor în curele de slăbire.

 Usturoiul

Probabil te fereşti de usturoi, din cauza aromei puternice, însă trebuie să ştii că acesta contribuie decisiv la regenerarea fibrelor de colagen. De asemenea, este un aliat important pentru imunitatea noastră.

 

Hidratarea joacă unul dintre cele mai importante roluri în aspectul tenului nostru. O atenţie sporită trebuie să acordăm şi procesului de demachiere, de tonifiere , dar şi somnului.

Cosmetic Line:
Related Post