fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MASCĂ DE FAȚĂ CU AVOCADO

MASCĂ DE FAȚĂ CU AVOCADO. O mască de față cu avocado poate face minuni. În funcție de combinațiile făcute, aceasta poate fi aplicată pe toate tipurile de ten și este foarte eficientă, mai ales împotriva ridurilor.

Avocado are numeroase proprietăți și, datorită antioxidanților pe care îi conține, întârzie procesul de îmbătrânire a organismului. Tocmai de aceea, o mască de față cu avocado poate să facă minuni împotriva ridurilor și a altor semne de îmbătrânire a tenului.

Avocado proprietăți

Un fruct de avocado conține în jur de 22,5 g de grăsimi, dintre care două treimi sunt grăsimi mononesaturate, despre care se știe că sunt benefice organismului. Fructele de avocado conțin circa 20 de nutrienți esențiali, precum fibrele, potasiul , vitamina E, vitamina A, complexul de vitamine B și acidul folic. O mască de față cu avocado reduce liniile fine din jurul ochilor, reface ţesuturile pielii, stimulează producţia de colagen şi reduce inflamaţiile.

Mască de față cu avocado și ulei de argan

Măștile de față cu avocado și ulei de argan au efect antirid, curată și hidratează pielea și îi dau o strălucire sănătoasă.

Ingrediente: 1 avocado, 1 banană, 2 lingurițe ulei de argan.

Mod de preparare: Se face un piure din banană și avocado. Adăugați uleiul de argan și amestecați bine. Masca trebuie lăsată pe față și pe decolteu între 20 și 30 de minute. Apoi se clătește cu apă călduță și se aplică o loțiune hidratantă…