X

Lifting facial cu fire de suspensie

Lifting cu fire

Lifting facial cu fire de suspensie – Dupa varsta de 20 de ani, trecerea anilor isi pune amprenta asupra corpului nostru, in mod special asupra chipului nostru. Dupa aceasta varsta, tenul isi pierde din elasticitate si fermitate datorita scaderii nivelului de colagen. Aceasta interventie se adreseaza pacientilor cu varste cuprinse intre 30 si 85 ani, dar varsta optima la care beneficiile interventiei sunt maxime se situeaza intre 35 ai 55 ani. Cele mai bune rezultate din punct de vedere psihologic si social sunt la pacientul tanar. La acesta, calitatea pielii este buna si rezultatele vor fi cu atat mai fiabile.

Partea pozitiva este ca avem solutia pentru „tinerete fara batranete”. Daca iti doresti un chip mai tanar cu 10 ani, fara durere post-operatorie, fara cicatrici si fara interventii chirurgicale, iti propunem liftingul facial cu ajutorul firelor de suspensie.


 

Cand e momentul pentru un lifting facial cu fire de suspensie?

– Cand sprancenele coboara intr-un mod inestectic deasupra ochilor;

– Cand avem cearcane proeminente;

– Cand apar pliuri la nivelul gatului si zona maxilarului este imbatranita;

– Cand obrajii nostri sunt lasati si lipsiti de fermitate;

Care sunt avantajele liftingului cu fire de suspensie?

– Nu necesita internare;

– Nu se fac incizii sau excizii de piele, ca urmare nu raman cicatrici;

– Timpul de recuperare este scurt, in maxim 5 zile fata isi revine la normal;

– Riscul aparitiei complicatiilor este minim, deoarece liftungul chirurgical este tinut la distanta.

Intervenţia nu modifică fizionomia, dar ameliorează efectele îmbătrânirii la nivelul feţei. În urma intervenţiei, pacientul are un aer întinerit, odihnit, de prospeţime şi relaxare a fizionomiei. Postoperator, echimozele şi edemul durează aproximativ 10-20 zile. Şanţul nazogenian şi ridurile pleoapelor suferă corecţii medii. Este posibilă prezenţa unor cicatrici discrete pre şi retroauricular.

Inainte de inceperea procedurii se administreaza un anestezic local, iar pentru pacientii anxiosi se poate realiza chiar si sedare usoara. Firele de suspensie sunt introduse sub tesutul facial cu un instrument special, sub forma unui ac, prin incizii foarte mici si invizibile. Firele sunt apoi stranse, ducand la ridicarea pielii si a tesuturilor de sub piele, creand astfel efectul de lifting al fetei.

O procedura faciala completa poate sa dureze pana la o ora, iar pentru o zona specifica, durata poate sa fie de aproximativ 20 de minute.

SURSA SUSANU CLINIC

Cosmetic Line:
Related Post