X

Horoscopul Primăverii

Horoscop august 2023. Iată o privire generală asupra horoscopului pentru luna august 2023 pentru fiecare semn zodiacal. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar interpretări generale și nu se aplică în mod necesar fiecărei persoane în mod individual.

Horoscopul Primăverii – Martie, Aprilie și Mai, luni ce aduc noutăți pentru toate zodiile.

Din moment ce natura revine la viaţă, se dezmorteste si noi scapam de frigul iernii, astrele se aliniaza si ele altfel şi incep sa intervina destul de agresiv in viatat tututror semneleor zodiacale. În timp ce unele zodii vor descoperi ca au de facut schimbari majore, altele isi vor gasi menirea in aceasta viata. Iar daca aveti intrebari sau sunteti curiosi in legatura cu ce va asteapta in lunile martie, aprilie si mai, iata mai departe predictiile generale pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Berbecii sunt avantajati pe plan profesional, mai ales ca in Martie Soarele va intra in semnul lor oferindu-le energie suficienta. Vor fi de-a dreptul „contagiosi” pentru cei din jurul lor. Veti face eforturi si va veti ambitiona pentru a avansa in zona profesionala si promovarea nu va intarzia sa apara, chiar daca pe alocuri vor fi cateva persoane care se vor interpune planurilor voastre.

Astrologii va sfatuiesc insa sa nu acceptati posturi cu responsabilitate mare in domenii care nu va atrag, doar de dragul de a accesa un post de conducere. Aveti drumuri deschise si veti ajunge la locul potrivit. Trebuie doar rabdare.

Pe plan sentimental, e posibil să întâlneşti pe cineva care să îţi schimbe radical concepţia despre viaţă şi despre ce e cu adevărat important pentru tine.

Pe planul sanatatii, astrologii va atentioneaza in perioada aprilie-mai, când sănătatea ta poate fi pusă în pericol de incidente minore acasă.

Taur

Ati astreptat cu nerăbdare primăvara, deoarece acesta este momentul în care veti cunoaşte oameni noi, care să va ajute în carieră sau alături de care sa puteti intra in parteneriat pentru viitoare proiecte profesionale.

Pe plan sentimental veti fi favorizati mai ales la inceputul lunii Martie cand Venus va tranzita casa iubirii din harta voastra astrologica ajutandu-va sa fiti mai comunicativi si sa va exprimati mai usor sentimentele. Chiar daca sunteti persoane rationale, iubirea v-ar putea trezi fluturi in stomac si multi dintre voi se vor reindragosti de partenerul de cupplu iar cei singuri isi pot deschide sufletele unei persoane care ii vor impresiona.

Pentru sanatate, aveti o atentionare in ceea ce priveste alimentatia. Incercati sa adoptati un regim mai sanatos si sa renuntati la acele obiceiuri nesanatoase ce v-ar putea afecta sistemul digestiv. Renuntati la prajeli si la fast-food!

 

Gemeni

În carieră, iti vei reconsidera traseul din această primăvară, să vezi ce îţi place cu adevărat şi ce nu şi pentru ce ai fost menit sa profesezi. Poate profesezi acum într-un domeniu care nu te atrage atât de tare, de aceea, e bine ca în perioada martie-aprilie să incerci sa gasesti un job care sa te atraga si in cadrul caruia sa-ti pui in valoare cunostintele. Alege cu cap şi ţine cont de ceea ce iti place si de talentele tale, mai putin de remuneratia primita. Banii sunt importanti dar si starea ta de bine!

La capitolul dragoste, gemenii vor vedea ca primavara nu ii va lua prea mult prin suprindere nici pe cei singuri si nici pe cei care sunt deja intr-un cuplu. Lucrurile vor incepe sa se miste sustantial incepand cu a doua jumatate a acestui an.

Pe sanatate, schimbarile de temperatura va por afecta acum, deci aveti mare grija la sistemul vostru imunitar. Evitati extenuarea si consumul de alcool.

Rac

Profesional, astrologii va recomanda sa iesiti din zona de confort acum, sa va mobilizati si sa nu va lasati prinsi in activitati de rutina. Puteti avea idei noi, initiative si lucruri frumoase si de viitor se pot contura acum daca veti incerca sa va implicati mai mult. Cautati sa evoluati! Aspectele financiare au sanse sa se imbunatateasca in luna mai cand planeta Saturn va fi foarte activa in semnul vostru.

Pe plan sentimental, racii vor simti dorinta de a fi liberi. Primavara le aduce schimbare, dar vor trebui sa fie foarte atenti la persoanele noi pe pe care le intalnesc acum. Fiti moderati atunci cand va acordati increderea. Ascultati-va intuitia!

Sanatatea va poate fi afectata de perioadele mai stresante si cea mai buna solutie pentru aceasta primavara este sa fiti foarte atenti cu programul de somn. Alocati timp odihnei si veti ramane in forma.

Leu

Primăvara începe cu zambete pentru nativii Leu. Da, în această perioada vei zâmbi mai des, deoarece o persoană nouă din viaţa ta va aparea pentru a-ti fi alaturi să treci peste toate problemele pe care le-ai avut de înfruntat pana acum. Dar dacă pe plan personal ai asemenea vesti bune si lucrurile se contureaza atat de frumos, la serviciu lucrurile nu vor fi chiar asa roz, mai ales din cauza colegilor tăi răuvoitori.

În aprilie, s-ar putea să faci parte dintr-un mare scandal, care să îţi afecteze imaginea. Fii atentă la asocierile pe care le faci acum, ai riscuri sa te alaturi unor persoane care nu iti vor binele.

Pe casa sanatatii, aveti o atentionare in privinta tratamentelor pe care le urmezi. Incearca sa respecti cu strictete orele.

Fecioară

Te atasezi de oameni mult prea uşor şi acest lucru nu e întocmai potrivit pentru tine. Ai o idee si ai vrea să faci cateva schimbari în viaţa ta în primăvară, dar încă nu ai curajul necesar. Parcă ţi-e teamă să iesi din zona de confort, mai ales ca viitorul nu este prea transparent pentru tine acum si nimic nu pare sa se contureze. Mai astepti niste semne.

Încearcă să ramai cat mai rational si să analizezi tot ce ai putea pierde dar si tot ce ai avea de castigat.

Luna mai ti-ar putea deschide oportunitati interesante pe plan profesional.

Pe casa sanatatii, ai grija de sistemul tau imunitar, mananca sanatos si fereste-te de raceli.

Balanţă

Abia aştepţi primăvara, întrucât e anotimpul în care ai resursele energetice necesare pentru a o lua de la zero pe orice plan.

Parcă te-ai muta într-o casă mai mare, parcă ţi-ai schimba maşina, parcă ţi-ai face puţină ordine în garderobă. Ai toate şansele să le faci pe toate, doar dacă îţi vei păstra echilibrul pe care l-ai avut de la începutul anului.

Practic, nu eşti genul de persoană care să facă excese sau care să se plângă de pe urma deciziilor proaste. Stilul tău îi va inspira şi pe cei din jur!

În ceea ce priveşte sănătatea, nu ai mari probleme primăvara aceasta, însă nu neglija sportul!

Scorpion

Dinamică şi plină de viaţă, primăvara aceasta ţi-ai propus să comunici mai bine cu eul tău interior, să te cunoşti mai bine şi să vezi ce lucruri îţi plac şi ce altele nu.

Cu siguranţă, multe din concepţiile tale despre viaţă s-au schimbat cu timpul, aşa că poate ar trebui să le cuantifici şi să tragi linie.

În viaţa personală, e bine să fii mai sociabil şi mai deschis, căci doar aşa vei reuşi să atragi oameni noi de partea ta, dornici să te cunoască.

În aprilie, s-ar putea să fii surprins de către o persoană de sex opus!

Săgetător

Dacă până acum ai tot fost într-o stare de letargie continuă, în care nu ştiai ce să mai faci ca să treacă timpul, din primăvară te pui serios pe treabă, mai ales cu Mercur care va tranzita în casa banilor, acolo unde tu ai nevoie să îţi suplimentezi resursele financiare.

Dornic de a învăţa cât mai multe lucruri noi, primăvara aceasta vei reuşi să te dezvolţi într-un domeniu pe care ţi l-ai dorit de foarte mult timp, dar încă nu ai avut ocazia. În dragoste, s-ar putea să întâmpini câteva probleme de comunicare cu partenerul, mai ales dacă vă aflaţi la distanţă unul de celălalt.

Cu toate astea, nu ar trebui să îţi faci griji, căci nimeni nu are o relaţie roz. Învaţă să ai mai multă grijă de tine şi să faci din tine o prioritate!

Capricorn

Iarna nu-i ca primăvara! Abia aştepţi să se încălzească, să ieşi din starea de monotonie şi de hibernare pe care ai tot avut-o, mai ales la serviciu. Ţie nu îţi place să baţi pasul pe loc, ci să faci cât mai multe lucruri interesante, însă în ultima vreme nu te-ai simţit prea bine şi parcă s-a mai diminuat din entuziasm.

În mai, e posibil să pleci într-o călătorie care să îţi readucă zâmbetul pe buze şi să te ajute să întâlneşti oameni noi. Poate te vei întoarce cu o prietenie specială! Dacă pleci în altă ţară, nu uita să îţi pui la punct asigurarea medicală!

Vărsător

Din primăvară, vei simţi că lucrurile se complică în viaţa ta, însă nu neapărat într-un sens negativ. E adevărat că poate vei avea mai multă treabă la serviciu, mai multe responsabilităţi acasă, însă asta nu înseamnă că viaţa ta nu e frumoasă.

Trebuie să înveţi să te adaptezi situaţiilor noi şi să nu te mai plângi de orice obstacol care îţi iese în cale.

Fii mai prezent în viaţa de cuplu, asta dacă nu vrei ca partenerul să se înstrăineze de tine şi să nu îţi mai acorde toată atenţia. La capitolul sănătate, stresul ar trebui eliminat din viaţa ta!

Peşti

Primăvara vine cu veşti bune pentru tine, căci în martie vei avea ocazia să pleci într-o binemeritată vacanţă, care să îţi aducă numai satisfacţii şi experienţe de neuitat.

Până atunci, te vei implica serios în domeniul profesional, pe care nu vrei să îl neglijezi, chiar dacă poate nu te mai încântă ca la început.

De asemenea, tot în martie vei avea ocazia să faci cunoştinţă cu o persoană pe gustul tău, cu o personalitate apropiată de a ta. Cine ştie, poate ar trebui să îi dai o şansă! Încearcă să mai laşi emoţiile şi să te arăţi exact aşa cum eşti!

ce-spun-astrele.ro
Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post