fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Horoscop martie 2022

Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi. Descoperă horoscopul pentru luna martie 2022 si află ce ți-au rezervat astrele! Iată horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti!

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

În luna martie te vei axa mai mult pe sentimentele de iubire, ceea ce înseamnă că interesul tău pentru acest aspect al vieţii tale va fi pe primul loc cu unele riscuri. Dacă eşti singură, disperarea este şi mai mare şi vei căuta tot felul de soluţii pentru a-ţi schimba statutul. Dacă eşti căsătorită sau ai copii, e posibil ca unele probleme mai vechi dintre tine şi partener să reapară din cauza stresului din viaţa familială. Nimic nu se va rezolva dacă nu eşti dispusă să te schimbi şi tu măcar puţin.

Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu e de mirare că vei pica lată la finalul ei. Se anunţă parteneriate valoroase şi chiar dacă nu vei câştiga bani rapid, viitorul este promiţător. Dacă ai ocazia să te perfecţionezi, nu ezita să spui da chiar dacă cursurile sau studiile care te încântă nu sunt gratis. De la sfârşitul lunii încolo vei cunoaşte o explozie financiară, însă trebuie să ai grijă să nu îi cheltui fără să gândeşti.

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Se pare că astrele arată că în luna martie nu stai prea bine în plan sentimental. Aşteptările tale sunt prea mari şi astfel rişti să fii dezamăgită. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil situaţia devine din ce în ce mai complicată şi nesigură. Dacă eşti singură, abia spre sfârştiul acestei perioade vei reuşi să fii mai dezinvoltă şi relaxată, ceea ce te ajută să îţi măreşti şansele de a cunoaşte o persoană pe care să o placi măcar puţin.

Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei întâmpina niciun fel de probleme pe acest plan în această lună. Siguranţa pe care o ai în acest moment va mai dura mult timp de acum înainte dacă vei reuşi să fii la fel de chibzuită ca şi până acum. E rost chiar de câştiguri suplimentare care te pot ajuta să îţi achiziţionezi un obiect pe care ţi-l doreşti de multă vreme, însă care nu este chiar o necesitate. Din când în când e bine să îţi faci câte un moft, fie el şi costisitor!

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Această lună este una foarte bună pentru tine din punct de vedere sentimental. Astfel, orice legătură amoroasă ai avea, fie ea complicată sau liniştită, va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă eşti singură, datorită prietenilor sau unei cunoştinţe mai vechi vei avea ocazia să întâlneşti pe cineva potrivit pentru tine. Tot ce îţi doreşti este să ai parte de iubire şi afecţiune.

Astrele sunt de partea ta în această lună şi te îndeamnă să iei decizii înţelepte în ceea ce priveşte afacerile sau alegerile profesionale. Martie îţi poate aduce o promovare sau în cel mai rău caz o mică mărire de salariu binevenită. Te bucuri de popularitate în rândul echipei în care lucrezi, eşti un exemplu pentru cei din jur, iar imaginea ta se îmbunătăţeşte de la zi la zi datorită acţiunilor tale curajoase.

Rac (22 iunie- 21 iulie)

Îți este indicat ca în această lună să nu lași viaţa profesională să îţi afecteze relaţia amoroasă. Ar fi mai bine să acorzi o atenţie deosebită acestui sector al vieţii tale chiar dacă ai multe pe cap. Luna mărţiţorului va veni la pachet cu destule gesturi romantice, însă nu le crede pe toate şi nu permite să fii manipulată. Dacă eşti singură, acum mai mult decât oricând îţi vei da seama că trebuie să îţi găseşti un partener la locul de muncă.

În luna martie vei ajunge să atingi nivelul profesional la care ţinteai de multă vreme. Datorită şarmului tău vei putea să avansezi încet, dar sigur. Este foarte important să îţi faci cât mai multe relaţii şi să încerci să te înţelegi bine cu toată lumea din domeniul în care activezi. Cel mai probabil, spre finalul acestei luni vei primi o sumă de bani sau un cadou substanţial din partea unei persoane apropiate.

Leu (22 iulie- 22 august)

Luna martie aduce pentru tine rezolvări ale unor probleme de care nu credeai că vei mai scăpa. Dacă eşti angajată într-o relaţie, iar aceasta a scârţâit în ultima perioadă, acum poţi găsi o soluţie împreună cu iubitul tău. Dacă te-ai despărţit recent de partener, sunt şanse de împăcare, iar dacă eşti singură emani senzualitate şi poţi cuceri pe oricine îţi propui. E important să ieşi din zona de confort şi să încerci lucruri noi!

Chiar dacă nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan financiar în această perioadă, nu trebuie să îţi pierzi speranţa. Luptă în continuare pentru avansare şi fii pregătită atât pentru eşec, cât şi pentru succes. Orice evoluţie cunoaşte şi hopuri, aşa că tot ce trebuie să faci este să înveţi din greşeli şi să nu le mai repeţi. Se recomandă munca de grup, schimbul de idei şi evitarea pe cât posibil a investiţiilor majore.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, luna martie va fi destul de stresantă, mai ales dacă în viitorul apropiat ai de organizat un eveniment important. Dacă acum eşti veselă şi fericită, în secunda imediat următoare ai putea trece la polul opus. E important să te linişteşti şi să le iei pe toate pe rând, astrele te vor ajuta ca totul să iasă bine. Viaţa ta sentimentală este pregătită pentru un nou nivel, aşa că nu îţi fie teamă!

Veniturile tale vor rămâne aceleaşi şi în această lună, lucru care te deprimă uşor ţinând cont că acum cheltuielile sunt mai mari. Traversezi o perioadă în care investiţiile şi cumpărăturile sunt inevitabile, de aceea intri uneori în panică şi simţi că nu te vei descurca. Din fericire, te chibzuieşti destul de bine şi nu vor apărea probleme majore. Dacă banii tăi sunt la comun cu ai partenerului de viaţă, atunci lucrurile vor fi mult mai simple decât în condiţiile în care trebuie să te descurci de una singură.

Continuare »