X

Dieta care ne ajută să eliminăm celulita

eliminarea celulitei

Majoritatea femeilor ştiu că lupta împotriva celulitei este una de durată, dacă nu a fost prevenită apariţia acesteia. Cu răbdare, însă, şi cu dieta potrivită, rezultatele dorite vor fi obţinute mult mai repede. Pentru că, în general, celulita este însoţită de grăsime şi toxine, cea mai indicată este dieta cu apa.

Dieta cu apă pentru eliminarea celulitei

Aceasta durează 30 de zile, timp în care este obligatoriu să evitaţi consumul de zahăr şi grăsimi alimentare de tipul carbohidraţilor (pe care îi regăsim din belşug în produsele de panificaţie). Ideea de bază a acestei diete este că trebuie să beţi aproximativ 2,5 litri de apă pe zi, începând încă din prima clipă după ce v-aţi trezit (un pahar cu apă în primele 5 minute după trezire face minuni, spun nutriţioniştii). În această perioadă, meniul ar fi bine să cuprindă legume, peşte, iaurt şi oua. În plus, între mese poţi consuma fructe, cum ar fi merele.

Primele efecte sunt vizibile după prima săptămână (deşi, în primele zile este posibil să vă simţiţi abdomenul umflat, ceea ce este normal, ca urmare a cantităţii de apă consumate).

La finalul celei de-a doua săptămâni, vă veţi simţi corpul mult mai plin de energie, datorită eliminării toxinelor din organism. În plus, veţi observa că digestia se va îmbunătăţi în mod semnificativ.

După a treia săptămână, cântarul va arăta cu aproximativ 2 kg mai puţin. De asemenea, pielea va avea un aspect mai sănătos, iar celulita va fi mai puţin vizibilă.

În a patra săptămână, veţi avea cu aproximativ 4 kg mai puţin decât la începutul dietei, iar problema celulitei va fi aproape de rezolvare. Efectele vor fi observabile şi asupra tenului, ridurile fiind estompate.


Pare o dietă mult prea simplă pentru a avea efecte şi mai ales unele pe termen lung, însă aceasta ne ajută într-adevăr în lupta împotriva celulitei. De fapt, efectele sunt uşor de explicat, tocmai prin capacitatea apei de a ne curăţa organismul de toxine (responsabile de cele mai multe ori de formarea celulitei), pe de o parte, şi a unei alimentaţii sănătoase, lipsite de carbohidraţi, pe de altă parte.

 

Cosmetic Line:
Related Post