fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum se poate elimina un tatuaj?

Cum se poate elimina un tatuaj? Există câteva metode prin care se poate elimina un tatuaj prin cosmetica medicala / chirurgie plastica, iar alegerea metodei depinde de dimensiunea și culoarea tatuajului, tipul de piele, vârsta persoanei și alte factori individuali.

Laserul: aceasta este una dintre cele mai comune metode de eliminare a tatuajelor. Laserele emit o lumină puternică care trece prin piele și este absorbită de particulele de cerneală din tatuaj, fără a afecta pielea înconjurătoare. Acest proces poate fi dureros și necesită mai multe ședințe, dar este o metodă eficientă.

Eliminarea chirurgicală: tatuajul poate fi, de asemenea, eliminat printr-o procedură chirurgicală. Aceasta implică îndepărtarea tatuajului și a pielii din jurul acestuia, apoi suturarea rănii. Această metodă este mai invazivă și poate lăsa cicatrici.

Exfolierea chimică: acesta este un proces prin care se aplică o soluție chimică pe tatuaj, care dizolvă cerneala. Acest proces necesită mai multe tratamente și poate fi dureros, dar este o opțiune pentru persoanele care nu pot folosi alte metode de eliminare a tatuajelor…

 

 

Sursa: www.susanuclinic.ro