X

Cum să mănânci de sărbători…

Cum să mănânci de sărbători fără să te îngrași. Potrivit medicilor, dieta echilibrata, hidratarea corespunzatoare, miscarea si odihna, atunci cand trebuie, sunt factorii cheie in aceasta perioda. Un kilogram in plus nu e o mare tragedie, insa statisticile arata ca in perioada sarbatorilor, multi dintre noi avem tendinta sa punem mai mult. Daca vreti sa va bucurati de Craciun si Revelion, dar in acelasi timp sa va pastrati nealterata silueta, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi date de nutritionisti.

1. Sarbatorile nu inseamna doar mancare

Multi pierd din vedere faptul ca Sarbatorile inseamna si intalniri cu familia si cu vechii prieteni, batai cu zapada, sporturi de iarna, targuri de Craciun, etc. Iar daca mergi in vizita la cineva nu mergi ca sa mananci, ci ca sa stai de vorba. La fel si la petreceri: ocupa-ti timpul cu dans si conversatii placute.

2. Nu te abtine de la nimic, dar mananca cu masura

Totusi, la masa va trebui sa te asezi. Sfatul nutrionistului Mihaela Bilic este sa mananci cate putin din toate pentru ca in mod clar nu te vei putea abtine de la bunatati. Specialistul mai recomanda impartirea unei mese pe tot parcursul zilei: aperitivele dimineata, sarmalele la pranz, iar friptura si salata de legume seara.

Continuare articol »

Cosmetic Line:
Related Post