X

„Buze de Cenusareasa”

In Marea Britanie, a aparut un nou concept de frumusete, pe care il folosesc si vedetele inainte de un eveniment de pe covorul rosu. Acesta se numeste „Buze de Cenusareasa” si are un efect de scurta durata.

Daca te tenteaza imaginea unor buze mai pline pentru urmatoarea iesire in oras sau petrecere cu prietenii, clinicile de infrumusetare din Marea Britanie au un nou serviciu: buze de Cenusareasa.

Acesta este un tratament rapid, recomandat pentru o seara speciala, si presupune injectarea conturului buzelor cu apa sarata. Efectul dispare insa dupa 24-48 de ore.

Julia Tzu, medic la Wall Street Dermatology, o clinica premium de dermatologie din New York, sustine ca nu exista probleme de siguranta in ceea ce priveste aceasta procedura: “Apa sarata este eliminata usor din sistem”.

Pe de alta parte, Joshua Zeichner, medic si cercetator in dermatologie la Spitalul Mount Sinai din Manhattan, considera ca injectiile cu apa sarata nu sunt cea mai buna solutie: “Buzele umplute cu salina ar fi ferme si grele. Ar arata ca si cum ai fi muscata de o albina.”

El sfatuieste tinerele care vor sa incerce acest “tratament” sa fie atente la cata saramura le injecteaza medicii: “prea multa apa cu sare poate sa cauzeze iritatii si inflamatii”.

Sursa: Daily Mail

Cosmetic Line:
Related Post