X

Ardeiul gras – elimină stresul si oboseala!

Ardeiul gras - elimină stresul și oboseala

Ardeiul gras – elimină stresul si oboseala! Ardeiul gras are efecte antiinflamatorii, antiseptice, antitumorale, antifungice, antioxidante si tonice. Antioxidantii, betacarotenul, vitamina C si vitamina A, toate prezente în ardeiul gras – ne sustin sistemul imunitar si ne ajuta în lupta cu radicalii liberi.

O substanță de preț din ardeiul gras este și licopenul, care ne protejează împotriva tumorilor și cancerului, ne ajută să prevenim anumite afecțiuni ale sistemului digestiv, celui cardiovascular, celui nervos. Împiedică îngroșarea și deteriorarea vaselor de sânge și apariția cheagurilor de sânge. Este recomandat și celor cu risc de diabet, boli hepatice, cu dureri articulare sau artrită.

Ardeiul gras – elimină stresul si oboseala!

Complexul de vitamine B din ardeiul gras stimulează sistemul nervos central, îmbunătățesc circulația cerebrală, elimină stresul și oboseala cronică și previn bolile neurologice degenerative. Studii recente au demonstrat rolul substanțelor din ardeiul roșu și pentru sănătatea ochilor. Consumul de ardei îmbunătățește vederea și poate reduce riscul de cataractă.

Ardeiul roșu conține de 3 ori mai mult betacaroten decât morcovul, și doar 50 de grame de ardei roșu îți asigură necesarul zilnic de vitamina C.

Cosmetic Line:
Related Post