X

Alimentatie sanatoasa pentru ten frumos

Solutia pentru un ten frumos este o alimentatie sanatoasa, in fiecare zi.

Poti avea un ten frumos si sanatos daca alegi sa mananci constant aceste 10 alimente ideale, care toate sunt esentiale si pentru o alimentatie sanatoasa.

Cartoful

O leguma importanta pentru piele este cartoful.
Un cartof copt ofera o cantitate mare de cupru de care organismul are nevoie si care determina stralucirea sanatoasa a fetei.

Cerealele integrale

Cerealele integrale sunt recunoscute pentru mentinerea unui ten tanar si sanatos.
Astfel, pentru un rezultat cat mai bun trebuie consumate doar cerealele care sunt bogate in fibre.

Semintele de in

Daca de obicei nu consumati peste sau alte alimente bogate in grasimi omega 3, semintele de in sunt solutia perfecta.
Continutul mare de omega 3 ajuta la hidratarea pielii, diluarea excesului de sebum, deblocarea porilor si contribuie la prevenirea si combaterea acneei.

Iaurt

Consumul de iaurt, o excelenta sursa de proteine pentru o alimentatie sanatoasa, ta ajuta la mentinerea fermitatii pielii.

Ardeii

Indiferent daca sunt rosii, verzi, galbeni sau portocali, ardeii sunt legume ideale intr-o alimentatie sanatoasa pentru un ten frumos.
Ardeii au marele dat de a diminuarea ridurile aparute in jurul ochilor, cu care femeile se confrunta.

Mango pentru ten frumos

Acest fruct delicios contribuie la sanatatea pielii. Mango contine o mare cantitate de vitamina A necesara organismului. Un mango asigura 80% din necesarul zilnic de vitamina A, in plus are calorii putine, si este un stimulent al stratului de colagen.
Nu in cele din urma mango este unul din fructele esentiale pentru o alimentatie sanatoasa.

Avocado

Avocado, fructul folosit in continutul mai multor produse de ingrijire a tenului, ajuta pielea sa-si pastreze luminozitatea ca urmare a continutului bogat de vitamina B.
Niacina, o componenta a vitaminei B, este foarte importanta pentru o piele fina si sanatoasa si ajuta la prevenirea aparitiei iritatiilor. Acesta se poate folosi in salate si fresh-uri de fructe, dar si pentru pregatirea unui exfoliant facial.

Fructele de padure

Fructele de padure contin vitamina C si sunt esentiale pentru o piele sanatoasa. De la capsuni pana mure, de la zmeura pana la afine, vitaminele fructelor de padure sunt cele care stimueaza regenerarea fibrelor de colagen. Fructele de padure sunt esentiale pentru o alimentatie sanatoasa.

Branza de vaci

Unul din cele 10 alimente pentru un ten frumos si unul din alimentele de baza pentru o alimentatie sanatoasa este branza de vaci. Aceasta contine seleniul si vitamina E, care ajuta la pastrarea fermitatii pielii.
De asemenea, anumite studii sustin ca braza de vaci, consumata in cadrul unei diete sanatoase, poate ajuta la prevenirea aparitiei anumitor tipuri de cancer.

Migdale

Acizii grasi se regasesc in migdale asigura o mai buna eliminare a toxinelor din organism. Totodata, migdalele retin apa in organism, ceea ce ofera pielii un plus de hidratare.

SURSA

Cosmetic Line:
Related Post