X

5 calități excepționale ale persoanelor născute în octombrie

healthy and junk food concept - woman with fruits rejecting hamburger and cake

de Adina Stănilă

Ceea ce ne place cel mai mult la persoanele născute în octombrie este caracterul lor echilibrat. Sunt recunoscute pentru răbdarea și diplomația lor, sunt buni mediatori și reușesc să fie prieteni cu toată lumea. Dar iată și ce alte trăsături frumoase le fac cinste!

Sunt persoane carismatice

Octombrie este luna lui Venus, după cum spun astrologii, iar persoanele născute sub influența ei au un șarm anume și pe vino´ncoa. Au abilitatea înăscută de a-i influența pozitiv pe cei din jur, de a le insufla încredere și de a-i inspira psihic și emoțional.

Romantici până în măduva oaselor

Tot datorită lui Venus, se spune că persoanele acestei luni prețuiesc iubirea și sunt printre cele mai romantice. Până și bărbații care vor să pară duri, în intimitate, știu să ofere afecțiune și tandrețe iubitelor lor. Nativii lunii octombrie pot fi parteneri excelenți pentru oricare altă zodie.


Octombrie este luna strategilor

Se știe că octombrie este luna în care ne place să ne facem planuri noi pentru sfârșit de an, să analizăm ce am reușit și ce nu, sau să ne calculăm veniturile. Deseori, în octombrie ne căutăm un alt loc de muncă și avem cele mai mari șanse să îl găsim. Este luna strategiilor, de aceea nativii acestei perioade sunt calculați și își planifică aproape totul în avans.

Găsesc mereu soluții la orice

Inteligența și prevederea îi ajută să găsească mult mai repede soluții la problemele cu care se confruntă. Ei au o mulțime de relații și cunoștințe, sunt deschiși să afle toate noutățile și nicio schimbare majoră nu îi ia prin surprindere.

Le place luxul și muncesc pentru el

Nativii lunii octombrie sunt inteligenți și muncitori, reușesc în carieră și încearcă mereu să obțină mai mult de la viață. Le plac banii, dar mai ales lucrurile frumoase pe care le pot cumpăra cu ei, vacanțele de lux, călătoriile, mașinile și locuințele moderne și confortabile.

Categories: Beauty & LifeStyle
Cosmetic Line:
Related Post